...powinny zostać obsadzone przez Alexis Bledel oraz Matta Bomera.
Oni idealnie nadają się wizualnie do tych postaci, i razem będą tworzyć symbiozę w filmie.
A ja nie :) W ogóle mi Bomer nie pasuje, nie wiem czemu się wszyscy jego uczepili. Jakoś nie dam rady oglądać geja jako Christiana , nie pasuje. Wiem,że gra nieźle ale jednak nie jest moim faworytem, zdecydowanie bardziej Henry Cavill
aktorka jest genialna. nie miałam jakiegoś specjalnego wyobrażenia any, ale kiedy tylko zobaczyłam alexis, wiedziałam, że to ona :O wow
Alexander Skarsgard? Błagam, on nawet greya nie przypomina, zbyt piękny też nie jest.
Stawiam na Matta :D
zgadzam się Alexis Bledel i Matt Bomer idealnie będą się nadawać. Uważam że powinni tylko ich brać pod uwagę.
nie znam tej Alexis, to gwiazdka jakiegoś serialu czy co?
a na Greya zdecydowanie Ian Somerhalder. Matt Bomer na drugim miejscu.
Prawda :D Ian forever <3 Dostaję głupawki na myśl oglądania jego w roli Christiana :D
Sorry dziewczyny! Ale ja w ogóle nie kupuję i nie widzę w tej roli Iana. Mimika twarzy, spojrzenie nie pasują mi do postaci Christiana. Niech on pozostanie dla fanów "Pamiętników".
PS. Obstawiam dla zagrania tej roli tylko i wyłącznie Matta Bomera!!!!
W drodze wyjątku wyjątków Henrego Cavilla - Christan number 2 (ale z dłuższymi włosami podobnie jak Matt)
Ian jednak nadaje się na figlarne uśmieszki, zakochanie... Ot, wystarczy wspomnieć rolę Boone'a w "Zagubionych", chłopaka zakochanego we własnej siostrze. Błysk w oku, chłopięca uroda - cały Christian Grey, zbyt słodki, by grał go ktoś z wyrazistszymi rysami twarzy.
Jestem mega ciekawa kogo wybiorą. Nie będzie castingu dopóki nie skończą pisać scenariusza. Ciekawe jak długo jeszcze.... Ale, czytałam na różnych angielskich forach, że Bomer nie jest na serio "typowany". Jest wybrańcem tylko fanów. On sam też zbył uśmiechem temat - nie wiadomo czy się do niego odezwano. Natomiast Cavill i Somerhalder są 100% typowani przez producentów. Już się do nich odezwano, a oni to potwierdzili w wywiadach. Czy zatem Bomer po prostu jest tajemniczy czy rzeczywiście pomysł na niego odrzucono? A jeśli odrzucono to jestem ciekawa czemu. Jego orientacja? ;)
Alexis cągle kokarzy mi się z rolą z serialu "Kochane kłopoty". Może i podobna jest do Anastazji, ale dla mnie Alexis nie jest w ogóle seksowan, pociągająca. taka mała dziewczynka z liceum. nie wiem czemu wszyscy stawiają na Matta Bromera. Chistian jest przecież blondynem o szarych oczach?! Dla mnie bardziej Gosling.
b l o n d y n e m ?! w którym miejscu :D Christian ma włosy brązowe, miedziane ("cooper hair" w wersji ang.) A ja preferowałabym go w ciemniejszej wersji, byłby mroczniejszy.
serio? cholera muszę okulary w takim razie zmienić na silniejsze. ślepa jestem :P
tak czy owak w mojej wyobraźni jest ciemnym blondynem :)
wiesz co, dałabym sobie rękę uciąć, że w polskiej wersji jest przetłumaczony jako blondym z miedzianymi refleksami. tak nawiasem mówiąc, to moja farba do włosów ma taką samą nazwę i jestem miedzianą blondynką. :p
No to śmiesznie w takim razie ;) Widocznie nazwa nie jest jednoznaczna, a tłumaczenie też nie zawsze oddaje w 100% znaczenie słowa. Ty masz w głowie blondyna, ja czarnego, a cooper w google jak wpisuję pokazuje mi rudy xD Byleby był seksowny, Christian. Nie ważne czy włosy pasują do oryginału.
zgadzam się z Tobą w 100% zastanawiałam się nad tym kto byłby najlepszy i Twoje typy wpasowują się w mój gust idealnie ;)
Matt Bomer ! Uczepili się wszyscy bo wygląda genialnie w garniturze i ma wizualną klasę. Prezentuje się nieźle- aż miło popatrzeć. :P
Zgadzam się że Matt jest idealny jak na niego patrze to widze Christiana i koniec :) Alexis byłaby świetną Anastasią... zobaczymy kogo wybiorą, ostatnio gdzieś czytałam że Ryan Gosling ma spore szanse... ale pożyjemy zobaczymy. Ja całą sobą jestem za Mattem i Alexis.
Henry ma coś w sobie i też byłby świetny. Jednak mam dziwne wrażenie że autorka Greya wzorowała jego postać na Macie Bome'rze. Oglądałam "Białe kołnierzyki" i on jest "totalnym" Christianem. Ten trik z przeczesywaniem włosów palcami to jak wygląda w garniturze albo i bez ;) dla mnie ten facet zawsze wygląda mega tajemniczo i sexownie czyli wypisz wymaluj Szary ;)
Przeczytalam cala trylogie Greya i caly czas mialam przed oczami Matta Bomera a Anastasie mogla by zagrac Lily Collins.
ja też się nie mogę doczekać! codziennie sprawdzam filmweb i imdb! ale już raczej nie mamy co liczyć na to, żeby to było jeszcze w tym roku ;/
Jeszcze obsady nie ma, więc premiera ho ho ho xD Ja bym się cieszyła na jakiś mini-trailer za pół roku xD
dla fanek Bomer'a wypowiedz dla Metro Uk na temat roli Greya :
Matt Bomer to Metro UK about CG role: No comment. That’s my line on that. But it’s very flattering that I’ve got fans who would like to see me in things.
'Like' this if you would like to see him in FSOG!
Alexis Bledel ok - jak najbardziej idealnie pasuje - moim zdaniem - do roli Any ale Matt... wolę Jessiego Pavelkę (no ewentulanie William Leavy) ;)
Według mnie Katie Findlay świetnie pasowałaby do roli Any http://www.filmweb.pl/person/Katie+Findlay-1313210 ;) taka myśl wpadła mi do głowy po ostatatnim odcinku Dochodzenia.
Ostatnio oglądałam film "Absolwentki" i scena w poczekalni przed rozmową kwalifikacyjną odrobine podobna do tej z książki o Greyu. Blondynka-sekretarka, roztrzepana Ana (swietne nogi ). Tylko ten jej głos... taki piskliwy dziecinny...moze jakis dubbing:D
Według mnie najlepiej pasowaliby: Henry Cavill i Emmy Rossum, Tylko jedynym problemem jest to, że Emmy jest troszkę starsza niż "książkowa" Ana . ;)
Myślę, że nie ma to znaczenia Alexis jest chyba już koło 30 a poza tym aktorzy często grają postacie młodsze lub starsze ( często młodsze) a Emma ma tylko 26 lat więc nie jest to duża różnica wieku
a moj CG wyglada tak... http://www.filmweb.pl/person/Chace+Crawford-572922#picture-3 szkoda ze w ogole go pod uwage nie brali... z reszta nie wiem jak Wy ale ja mam w glowie swojego wlasnego greya i kto by go nie zagral to i tak nie bedzie wystarczajaco dobry... on jest zwyczajnie idealem a kazdy ma swoj wlasny:D oby tylko ta rola nie popsuli filmu....