...powinny zostać obsadzone przez Alexis Bledel oraz Matta Bomera.
Oni idealnie nadają się wizualnie do tych postaci, i razem będą tworzyć symbiozę w filmie.
Tez typowałam Bomera do Greya.... ale trochę mnie z nóg zwaliła informacja że on jest innej orientacji... Nie mam nic do homoseksualistów ale czy to nie troche przykre że taki fajny facet się "marnuje","zaniża statystyki" itp...
1.Ciekawe czy wiedzą to wszystkie kobiety którego uwielbiają?
2.Czy to go nie dyskwalifikuje trochę?
3. Podobno gdzieś zdementowała plotki o tym że wystąpi jako CG...
Popieram kandydaturę Matta Bomera i Alexis Bledel . Chociaż czytałam że pod uwagę jest brany Robert Pattinson i Kristen Stewart. Nie chciałabym ich zobaczyć w tych rolach bo za bardzo kojarzą się z wampirami :)
prawda jest taka, że to właśnie Pattinson i Stewart są pierwowzorami postaci w tej serii, Fifty był początkowo fanfiction z postaciami ze zmierzchu, nadal moża znaleśc oryginał w sieci ( składał się z 2 części Master of the universe i Master of the universe 2, później autorka wydała to ze zmienionymi imionami jako 3 częściową serię), wlaśnie dlatego wiele osób mówi o nich jako odtwórcach główych ról... ( to ich wizerunki miała w głowie pisząc opisy)
tak wiem , że oni byli pierwowzorami Anastasii i Christiana , ale i tak nie chciałbym ich oglądać w tych rolach :)
Również uważam że do tej roli bardzo ale to bardzo pasują Matt i Alexis :))) I będę im kibicować do końca :)
Zgadzam się Najlepszy typ, Do roli Any pasowałaby jeszcze Lucy Hale , ale alexis rórnież by mnie zadowoliła
Zaś według mnie wolałabym gdyby rolę Anastasi dostała Lyndsy Fonseca , chociaż Alexis Bledel też jest dobra .
Chociaż jakoś trudno mi sobie wyobrazić ją jako Anę .
A co do Christiana Matt Bomer idealny ♥