PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 205 tys. ocen
4,5 10 1 205487
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Nie idźcie do kina nawet z ciekawości, nie idźcie dla beki. To nie jest film z wadami - to jest film bez zalet. To nie jest film tak zły, że aż śmieszny - to film tak zły, że aż bolesny i żenujący. Po prostu: to symbol tego, jakie kino nie powinno być.

Mr_Apokalips

Dokladnie, nie napedzajcie mainstreamu bo swiat entertainmentu schodzi na psy.

Mr_Apokalips

Nigdy w życiu bym na to nie poszła do kina. Książki też nie przeczytam, bo jest to rozrywka na poziomie rynsztoka.

ocenił(a) film na 2
estella_bluebell

Ja jakoś przebrnąłem przez książkę i uważam, że jest ona jedną z najgorszych książek jakie dane było mi przeczytać(a było ich sporo). Jak widać film jest na podobnym poziomie.

Mr_Apokalips

Podziwiam wytrwałość i samozaparcie:-)

ocenił(a) film na 2
Mr_Apokalips

Dokladnie. Mam identycznie odczucia. Ksiazke przemeczylam, film (nie wiem po jaka cholere tez) - i na tym koniec. Juz nigdy nie chce slyszec o Greyu.

ocenił(a) film na 2
amityville86

Na szczęście za bilety nie musiałem płacić bo z pracy dostałem vouchery, ale współczuję tym, którzy musieli za niego zapłacić.

ocenił(a) film na 1
Mr_Apokalips

Dziękuje, że łączysz się ze mną w bólu.

ocenił(a) film na 2
mons7

Niestety może on być też jednym z najbardziej kasowych filmów roku obok Avengersów, Szybkich i Wściekłych i oczywiście Gwiezdnych Wojen. Jak wiemy jeżeli film zarobi dużo(w tym przypadku pewnie bardzo dużo) to dla producentów jest to znak aby wyprodukować kolejny gniot, który zarobi jeszcze więcej.

ocenił(a) film na 1
Mr_Apokalips

Tylko co może być gorszym gniotem? Zdjęcie Greya wyświetlane przez 2,5 godziny? Chociaż myślę, że rozwój akcji byłby podobny w obydwóch przypadkach.

ocenił(a) film na 6
Mr_Apokalips

Na szczęście nie oglądałem. Na IMDB 4/10, a myślałem, że na filmwebie są niższe oceny..

ocenił(a) film na 2
Mr_Apokalips

hehe, świetnie ujęte : D szkoda tylko, że nie swoimi słowami
http://www.zombiesamurai.pl/2015/02/recenzja-piecdziesiat-twarzy-greya/

ocenił(a) film na 2
mad_monkey

Wiem, nie chciało mi się wymyślać czegoś nowego :P