Nie rozumiem tak częstego czepiania się do tytułu. Jak można po obejzeniu filmu bądź przeczytaniu książki nadal myśleć że 50 twarzy Greya oznacza że bohater co chwilę ma inne twarz tzn inaczej wygląda. To już by nie było 50 twarzy Greya tylko jakieś milczenie owiec
Jak można dać 9 takiemu słabemu filmowi, w którym płytka ku..wa daje dupy zwykłemu śmieciowi,
który zalicza wiele kobiet i traktuje kobiety jak KU.WY. Ona jeszcze że dla takiego staje się łatwa zdzirą,
to jeszcze zakochuje się w kimś takim.
Typowa kobieta jak każda, która daje dupy byle komu:
pustemu przystojniakowi lub zamożnemu lub przebojowemu cwaniakowi z dobrą bajerą,
ogólnie takiemu co zalicza wiele kobiet i traktuje kobiety jak szmaty.
Żaden facet, który wie dużo o naturze kobiet nie szanuje kobiet.
Istota która staje się łatwa, daje dupy i zakochuje się, bo ktoś jest
zamożny lub przystojny lub przebojowy jest KU.WĄ.
Żonę mam od dawna i szanuje ją na swój sposób,
ale... ona wie od początku znajomości dlaczego nie mogę szanować kobiet.
Miałem zawsze duże powodzenie, bo kobiety przyciąga przystojny, przebojowy i czarujący facet, ale zwyczajnie obrzydza mnie w kobietach, że kobiety najgorzej traktują wartościowych facetów
(brzydkich, nieśmiałych, biednych), a zachwycają się
przystojnymi lub przebojowymi lub zamożnymi,
facetami, którzy zaliczają najwięcej kobiet w swoim życiu,
czyli kobiety dla nich są tylko KU..WAMI,
na seks bez zobowiązań, a w związkach jako służąca idiotka,
a potem okłamywana i zdradzana.
A prawie wszystkie kobiety na tym świecie dla
takich stają się łatwą ku..wą, bo takim najłatwiej dają seks i miłość.
Kobieta jest KU..WĄ, bo nie patrzy na wartości, tylko na
wygląd faceta...przebojowość...kasę i ......puste słowa.
Prawie każda kobieta zanim zostanie czyjąś żoną jest wcześniej darmową ku..wą dla pierwszych lepszych pustaków.
Myślę że każdy daje ocenę według swojego zdania i nie wiem czy jest sens podważać czyjąś ocenę :)
Co to ma wspólnego z pięknem kina ? Ten film jedynie napawa obrzydzeniem.
Czy teraz bycie ku...wą, która daje seks i miłość byle komu musi oznaczać bycie kobietą ?
Naturą twoją jako kobiety jest zachwycanie się jednym z typów faceta z powodzeniem ?
-płytkim przystojniakiem
-przebojowym i czarującym cwaniakiem z dobrą bajerą
-zamożnym
-sławnym/popularnym
Też do takich ciągniesz i dla takich stajesz się najłatwiejsza, takim najłatwiej dajesz seks i miłość ?
Ignorujesz i olewasz za to tych wartościowszych (brzydkich, nieśmiałych, biednych) ?
Zamieniasz się w łatwą ku....wę dla przystojnych, przebojowych czy zamożnych,
którzy mają w życiu dużo kobiet, traktują kobiety jak ku...wy na raz, kilka razy układy bez zobowiązań, romanse, a w związkach okłamują i zdradzają ?
Nie oceniasz po przeszłości facetów z powodzeniem (z iloma, z kim, dlaczego),
a ważne, że ktoś jest przystojny, przebojowy, zamożny ?
Na wszystkie pytania jest odpowiedź jedna - TAK
Bo kobieta ma taką naturę. Tylko płytka ku....wa może zachwycać się takim gównem,
która w pustym łbie ma siano i zerowe wartości.
Tylko naiwni głupcy współczują kobietom obojętnie co złego spotyka je ze strony facetów,
że są traktowane jak dziwki tylko do seksu, że są wykorzystane,
że są okłamywane, zdradzane, a nawet bite czy poniżane.
Kobiety wszystko robią, by je to spotykało w selekcji naturalnej odrzucając wartościowszych,
a stając się łątwą szmatą dla sławnych/popularnych...przebojowych...zamożnych...przystojnych,
dla facetów, którzy poprzez swoje czyny od zawsze pokazywali, że kobiety są dla nich ku.....wami.
Nie mam żądnych problemów emocjonalnych. Jestem niesamowicie logicznym mężczyzną i
trzeźwo myślącym, niezwykłe ciężko komukolwiek zakłócić mój spokój realnie :)
Z emocjami mają problemy kobiety, bo są istotami emocjonalnymi, podatne na manipulacje emocjami.
Wyrafinowany uwodziciel wykorzystuje to, by zaliczać kobiety, bo kobiecy kochają emocje i tracą głowę.
Mężczyźni większość jest jednak logiczna.
A co do Greya, gdyby nie był bogaty to taki typ nie ma szans mieć bardo dużego powodzenia :)
Zaliczyć ponad 100 pięknych kobiet w swoim życiu.
Jest niedojrzały.
Nie szanuje kobiet.
Jest narcyzem co odpycha większość kobiet od razu lub po pewnym czasie, ale to akurat nie ma znaczenia wielkiego, skoro kobieta zdąży rozłożyć nogi i już jest zaliczona.
Mało cierpliwy.
Mało wytrwały i pęka jak słaby psychicznie chłopczyk więc przegrywałby na tym polu,
gdy trzeba czekać, by kobieta pękła.
Niezależny jest.
Pewny siebie jest.
Inteligentny jest.
Zaradny jest.
Ambitny jest.
Poczucia humoru nie ma, a tu bardzo często wielki atut w podrywie.
Pasje ma.
Ciekawy styl życia owszem.
Dobrze się ubiera i dobrą prezencję też posiada.
Ale gdzie największy atut w podrywie ? Dobra bajera ? Jest w tym przeciętniakiem.
Bez wyglądu i kasy miałby zerowe powodzenie.
A przecież jest wielu mężczyzn na świecie, którzy nie mają dobrego wyglądu czy kasy,
a mają zestaw cech męskich, które sprawiają, że są dojrzali i mają przede wszystkim tak
wytrenowane gadane, że są mistrzami w bajerowaniu kobiet, że zaliczą w życiu 200-300 pięknych kobiet,
gdy faceci z kasą czy dobrym wyglądem bez dobrej bajery zaliczą kilka pięknych, która same na nich poleciały, a podrywać się nigdy nie nauczyli by wyrwać coś co muszą gonić,
bo sam wygląd czy kasa sprawił, że nie musieli się nauczyć.
Ania, nie wiem skąd pomysł ,ze ma mu się zmieniać twarz? Myślę ,że raczej wszyscy domyślili się ,że ma chłopa huśtawki nastrojów jak kobieta w ciąży. Chociaż w filmie aktor się kompletnie nie popisał i w zasadzie ma jeden głupi wyraz twarzy.
Pomysł wzięłam z kilku komentarzy mężczyzn którzy właśnie sie zastanawiali dlaczego jest taki tytuł skoro on nie zmienia tam twarz :)
Chyba nie pomyślałaś że ja też tak uważam???? :) Wiadomo że chodzi o huśtawki nastrojów :) I jest to oczywiste dlatego zdziwiłam się widząc kilka komentarzy które mówiły o zmianie wizerunku. )
jak widzisz po przykładzie "kolegi" returner`a są mężczyźni którzy zostali chyba skrzywdzeni emocjonalnie, albo nie mieli matki którą kochali. Można nas bić, gwałcić i traktować jak podludzi, bo przecież wszystkie lecimy tylko na seks, pieniądze i wygląd :) Tak czy inaczej , nie ma co karmić trolli.
ps. Ania, też uważasz ,że returner powinien sobie faceta znaleźć?