Nie wiem, czy to jakiś żart. Jeśli tak, to naprawdę bardzo słaby.
Nie wiem, czy istnieje gorsza możliwość.
http://www.pudelek.pl/artykul/43296/bieber_zagra_milosnika_seksu_sadomaso/
Wyobraźcie sobie co by zrobili za głupotę producenci, obsadzając w głównych rolach Bibera i K. Steward.
Może być gorszy wybór???
W Amerykańskim rankingu na Grey'a prowadzonym przez fanów są takie wyniki:
Robert Pattinson 51.14%
Ian Somerhalder 25.76%
Liam Hemsworth 4.9%
Alex Pettyfer 3.5%
Alexander Skarsgard 3.48%
Ryan Gosling 2.64%
Chris Hemsworth 2.05%
Garrett Hedlund 1.43%
Taylor Kitsch 1.23%
Tom Hardy 0.86%
Co Wy na to ??
Hej, ale jak to jest, że niby premiera filmu ma być w 2013, a jeszcze obsada nie jest znana?
Mnie też to zastanawia, mogę nawet powiedzieć, że troszeczkę martwi. Rok 2013 już za pasem, a tu ani widu ani słychu o aktorach. Nić oprócz informacji, że będzie film.
Robert i Kristen w filmie po raz drugi to byłaby pomyłka i tragedia światowa;
On jako Grey to pomysł bez polotu;
przecież bieber to jest bobas, Christiana powinien zagrać mężczyzna, a nie chłopczyk. ja marzę o Christianie Bale'u w roli Greya ♥.♥
moje typy to Matt Bomer i Ian Somerhalder, choc wolalbym zdecydowanie iana, matt troche kenowaty, ale bym go przetrawila:) do roli anastazji zdecydowanie alexis bledel:)
Alexis jest spoko, chociaż Christina Ricci i tak lepsza..
a Ian i Matt to niestety zbyt miękkie pipki na rolę Greya. wyglądają za mało dojrzale i mają za delikatne rysy. jeśli jesteś starsza niż 13, 14 lat to obejrzyj sobie American Psycho i zobaczysz, o co chodzi mi z Christianem Balem♥ chyba, że już widziałaś :)
Sorki ale on jest za stary na Grey'a !! Christian Bale podchodzi pod 40 a Christian Grey w pierwszej części ma 27 lat.
Patrzmy także na wiek aktorów bo dwudziestoparolatka nie może zagrać facet o naście lat od niego starszy.
wiem, ile Bale ma lat i trochę nad tym ubolewam, ale uważam, że bez problemu mógłby uchodzić za 27 latka, zwłaszcza bez zarostu. jest idealny. ale faktycznie jest za stary, no i jest wspaniałym aktorem, który wybiera bardziej ambitne produkcje i niestety pewnie skończy się na tym, że rola Greya przypadnie obrzydliwemu Pattinsonowi albo Somerhalderowi, który natomiast wygląda młodziej niż powinien według mnie Christian.
mam wiecej niz 13, 14 lat, a american psycho juz widzialam i to nie raz:) co do christiana bala to rowniez go lubie, ale jest za stary, poza tym tematyka american psycho a 50 twarzy greya sie znaczaco rozni, grey oprocz perwersji, darzy mimo wszystko anastazje uczuciami, zgadzam sie pattison jest brzydki i kompletnie nie w moim typie, ale zdecydowanie nie uwazam zeby somerhalder byl zbyt miekka pipka na role graya, po czym tak wnioskujesz? moim zdaniem jest idealny do tej roli, ma cos w sobie z skur...czybyka, ktory lubi wykorzystywac kobiety, na mlodszego niz gray tez nie wyglada, on ma 27 lat a ian 34, choc na tyle nie wyglada to tego 27 latka spokojnie moze grac:)
nie chciałam Cię obrazić, czy coś, tylko uważam, że American Psycho powinni oglądać trochę starsi niż 13, 14 :) i zupełnie nie chodziło mi o tematykę (choć trochę się nie zgadzam z tym, co mówisz) tylko o grę Christiana i o tym, jak bardzo pasuje do tej roli, patrząc na niektóre sceny z American Psycho. moim zdaniem Ian ma zbyt łagodną twarz na Greya i nie wiem, jakoś zupełnie mi nie pasuje. może to też być fakt, że nie znam innego aktora ani w ogóle mężczyzny niż Bale, który według mnie jest dla tej roli stworzony. uważam, że Grey powinien wyglądać trochę bardziej dojrzale niż 27 lat, a Ian mimo swojego wieku tak nie wygląda (nie przeczę oczywiście, że nie jest przystojny, bo od tej strony go uwielbiam). poza tym możliwe, ze ta rola by go przerosła, w końcu (nie wiem, jak Ty), ale ja widziałam z nim tylko pamiętniki no i nie mogę się opierać jedynie na tym, jeśli mówimy o jego umiejętności aktorskich, bo wiadomo, ze z rolą Damona sobie spokojnie poradził. mam duże wątpliwości, co do niego. w każdym razie na 100% tej roli nie będzie grał Ian ani Matt Bomer, ewentualnie Pattinson, bo on weźmie wszystko. choć myślę, że najbardziej prawdopodobnie Christiana zagra jakiś niszowy, przystojny, ale i tak niewystarczająco "greyowy" to tej roli aktor.
spokojnie nie obrazilas;) nie mowie ze w ogole sie nie laczy, tam ten bohater tez lubil ostry seks, ale mimo wszystko tematyka jest inna. no masz racje ian na pewno nie wyglada na swoje 34 lata, ale dlatego tez pasuje mi do greya ktory ma 27, ogladalam kiedys z nim jakis film, ale pamietniki zdecydowanie lepiej mu wyszly, moze i by ta rola go przerosla moze nie, ja bym mu dala szanse, zeby ludzie poznali go z innej strony niz tylko damon w pamietnikach:) co do tego ze umiejetnosci bale, sa wyzsze niz iana, nie mam zadnych watpliwosci i pewnie mi tez bale by pasowal, gdyby nie jego wiek:) pattison raczej nie ma zagrac tej roli, pod uwage najbardziej sa brani bonner i somerhalder oraz alexander skarsgard, za ktorym absolutnie nie jestem, choc uwazam podobnie jak ty, ze tej roli nie dostanie ostatecznie zaden z nich.
cieszę się, że w ostateczności się zgadzamy i że udaje się jeszcze na filmwebie prowadzić normalne i przyjemne dyskusje, a nie tylko być trollowanym i wyśmiewanym :) i przyznaję, że chyba mnie przekonałaś i po zastanowieniu, Ian wcale nie byłby taki zły w roli Greya. Alexandra lubię, ale, przepraszam bardzo, Christiana NIE MOŻE grać blondyn;) na tą chwilę nie mam typów (poza ewentualnie Ianem, ale jestem pewna, że on tej roli nie zagra, tak jak mówiłam) więc modlę się, ze nie dadzą Greya Pattinsonowi choć skoro mówisz, że raczej nie, to odetchnęłam z ulgą i pozostaje mi jedynie czekać na ujawnienie się obsady :)
O to milo, że udało mi sie ciebie przekonac ;)ale masz racje marne szanse, zeby ian te role dostal. Ja rowniez sie z toba zgadzam ze do roli greya idealnie by pasowal bale, ale niestety szkoda, ze nie jest o pare lat mlodszy:) natomiast co do patisona to czytałam, ze on ani stewart nie maja zagrac,a przynajmniej odegrac głownych rol, ale i tak nic nie wiadomo, do czasu gdy ujawnią obsadę, na co tak jak mowisz pozostaje jedynie czekac. swoją droga mogliby już to naprawdę zrobić;)
A ja sądzę, że aktor, na którym opierała się autorka pisząc oryginalne MOTU (Master of the Universe) znaczy to pierwsze pierwsze byłaby idealna :D a kto nie wie na kim się opierała niech poszuka głębieeeeeej ;) pozdrawiam serdecznie :)
Oto najlepsze typy:
http://aleseriale.pl/gid,9307,img,297579,page,5,fototemat.html?ticaid=6f91c
http://koktajl.fakt.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/325/0/faktonline/634527903637 812500.jpg
xDDD
a moze Henty Cavill- http://www.youtube.com/watch?v=JKqFMxdN3Pc ???? mnie by pasowal jako Pan Gray podobno brany jest pod uwage jako Gideon Cross i chyba wlasnie w roli Pana Crossa mnie sie on bardziej widzi
No coś Ty "Crossfire" też chcą zekranizować ??? :)
Postać Evy podoba mi się chyba nawet bardziej jak Any, miała swoje zdanie i nie ulegała we wszystkim Gideonowi, bo z panną Steele było różnie ... :)
gdzies wyczytalam, ze Sylvia widzi go w roli Mr Crossa. Musialabym to sprawdzic czy chodzilo dokladnie o film, ale wydaje mi sie ze tak.Jak narazie czekam na 3czesc Crossfire, bo 2 wlasnie pochlonelam w ciagu jednego dnia. I mysle ze Henry swietnie pasuje do roli Gideona, nawet lepiej niz do Christiana. jak narazie nie mam pomyslu kogo mozna obsadzic do roli pana Greya ale z tego co widze na forach dziewczyny typuja na Iana S ale mnie sie to nie widzi.no i nie daj boze Patinsona
kurde chyba sie pospieszylam, byl wywiad i zapytano Sylvie kogo widziala by w roli Crossa Gdyby mieli nakrecic film i ona wskazala na Henrego...........mmmm mam nadzieje ze ktos ten pomysl podlapie
:) Ja też jak skończyłam trylogię "Fifty", natrafiłam na książki Sylvii Day i pochłonęłam je momentalnie (a Ty czytałaś po polsku- nawet nie wiem czy takiej jest- a może w oryginale ? ) I po ostatnich zdaniach II części nie mogłam uwierzyć, że w takim momencie zakończyli i do przyszłego roku trzeba czekać na kolejny tom... ehhh :P Jakby tam się nad tym zastanowić Henry nawet bardzo pasuje do roli Crossa :D Również chętnie zobaczyłabym ekranizację tej książki :) Czas pokaże :)
pierwsza czesc czytalam po polsku, druga w oryginale bo tlumaczenia jeszcze nie ma, nawet nieoficjalnego, tez z niecierpliwoscia czekam na 3 czesc, kurcze skonczyli w takim momencie, no i jeszcze te zabojstwo Nathana.....mysle ze w 3 czesci glownym czarnym charakterem bedzie Christopher jr.czuje ze jest niezle popieprzony!
Co do ekranizacji, jesli ksiazki sie tak sprzedaja mysle ze jest realna szansa, oby jak najszybciej!:):)
Kurcze nawet nie wiedziałam, że to po polsku wydali :P miałaś w wersji książkowej, czy e- book?
Zakończenie mnie rozwaliło totalnie :P oj tak widać, że ten Christopher to zgrywa pozory takiego miłego gościa, podejrzewam, że sprawa śmierci Nathana będzie jeszcze rozpatrywana dalej, może jakiś szantaż .... Już nie mogę się doczekać :P
Jestem jak najbardziej za filmem!
po polsku e book sciagnelam, calkiem przez przypadek,
2 czesc tez ebook bo mi sie w srodku nocy do ksiegarni nie chcialo leciec, jak skonczylam dotyk to od razu musialam sie wziac za 2 czesc.
co do fabuly, wydaje mi sie ze chris bedzie sie chcial dobrac do Ewki majtek no nie calkiem po dobroci! i jeszcze ta lafirynda Corinne,
Corinne to była tylko przykrywka [btw. ktoś się może wkurzyć za spoilerowanie książki :P], może coś być z tym Chrisem mam tylko nadzieję, że nie okaże się takim popaprańcem w stosunku do swojej młodszej siostry (Ireland) jak Nathan do Evy ...
mysle ze Corinne nie bardzo zdaje sobie sprawe ze byla przykrywka (no wiesz jak potraktowala Eve u niej w mieszkaniu). Mam nadzieje ze nie bedzie wiecej molestowania nieletnich (wiesz Ireland)tego bylo by stanowczo za wiele
O to chodziło Gideonowi, żeby wszyscy w to uwierzyli, a już szczególnie Corinne :P Też nie chciałabym żeby się pojawił znowu ten motyw wykorzystywania seksualnego ... ale jakąś tajemnicę skrywa dla mnie ta Ireland..
wydaje sie ze Corinne bedzie chciala sie zemscic i wejdzie w spolke z Chrisem..
co do Ireland masz racje, cos jest na rzeczy.
dobra spadam bo obiad czeka:):)
Mnie osobiście do roli Greya pasuje mi Stephen Amell. Jest wyrazisty, ma to coś w oczach i nie można zaprzeczyć, że jest przystojny :P
ok. już wiem o co chodzi z tym mattem bomerem:) właśnie widziałam filmik na YT. cudo:) są idealną parą do zagrania w tym filmie:)
http://pinterest.com/pin/205828645439788256/ - ten pan byłby doskonałym Christianem Grey'em. Swoją drogą, mężczyzna która dostanie tę rolę stanie się istnym bożyszczem świata, a firmy reklamowe będą toczyć o niego zażarte boje. Ciekawe..
kochani mam złe wieści przeczytajcie to :
http://hollywoodlife.com/2012/11/26/robert-pattinson-fifty-shades-of-grey-christ ian-grey/comment-page-1/#comment-621558
Hymmm z tego co zrozumiałam on sobie żartował .. "In an interview with MSN, Rob, 26, was asked if he would like to play Christian Grey, and he replied, “I am playing that part,” in a very serious manner. He then began laughing and said, “I ALSO WROTE THE BOOK .” Oh Rob!"....
http://www.mostbeautifulman.com/misc/jamespenfold/bio.shtml Nazwa strony mówi sama za siebie ;)
No żart ;d
Najlepiej pasuje matt bomer ;d Może nie jest mega powalający, ale moim zdaniem pasuje do opisu z książki (tak wyobrażałam sobie greya ;d), zwłaszcza usta i spojrzenie :) Na 2. miejscu (bardzo odległym) widzę Iana S. (też ma "to" spojrzenie), ale moim zdaniem nie pasuje mu ta rola (z perspektywy TVD).
W którymś linku był Pattinson - to już byłaby porażka ;d