PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10005535}

Piękna katastrofa

Beautiful Disaster
2023
5,0 6,6 tys. ocen
5,0 10 1 6599
3,6 10 krytyków
Piękna katastrofa
powrót do forum filmu Piękna katastrofa

Wielkie IKSDE

ocenił(a) film na 10

Kocham, kocham, i jeszcze raz kocham. Cudowny film! Cudownie katastroficzny. Dylan robi robotę, a Virginia nie odstępuje mu na krok. Wydaje mi się, że aktorzy świetnie zdawali sobie sprawę z tego na jakim plan są i co grają. Oglądając ten film miałam wrażenie, że główna para luźno podeszła do scenariusza i jeżeli nie było to zamierzone to wszyło genialnie.

ocenił(a) film na 6
AleMleczyk

Wydaje mi się, że film bardziej by mi się podobał jakby jeszcze bardziej podkreślili absurd i mocniej poprzeginali. Np. scena, w której Travis czeka aż Abby wróci z łazienki była świetna.
Faktycznym zaskoczeniem była gra aktorska - spodziewałam się duuużo niższego poziomu, nawet jeśli nie po głównej dwójce to po drugim i dalszym planie, a było naprawdę dobrze.

AleMleczyk

Gdzie to obejrzeć można?

agatamorata

Aktualnie na prime video

ocenił(a) film na 5
AleMleczyk

Przecież oni nie grają. Jedno i drugie to totalne drewno. Zero emocji. Patrzą na siebie za każdym razem identycznie. Czy smutny, czy zmęczony lub pijany. Po prostu się gapi. Ona też. Wyglądają na zmuszanych do wszystkiego. No może oprócz scen erotycznych. Chociaż tam też beznadzieja.