Już w marcu stacja tvn wyemituje film Piękny Umysł. Będzie to tylko jeden z wielu hitów filmowych tej wiosny... Śmiertelna Wyliczanka, Suma Wszystkich Strachów, Władca Pierściena: Drużyna Pierścienia... ahhhh.
Wielkie hity w tvn oznaczaja wielkie przerwy na reklamy. Szczerze polecam miec przy sobie jakas gazetke zeby po 15 minutowych festiwalach inteligentnych proszkow do prania, super nowoczesnych tamponow i fascynujacych ofert telefonii komorkowych szybko sobie przypomniec jaki to my wlasciwie film teraz ogladamy. To wszystko spowoduje ze gdzies tam, w przerwie, uleci nam cala niezwykla atmosfera tego filmu. Piekny umysl, to obraz ambitny i wymagajacy pewnego skupienia, dlatego aby calkowicie poczuc ten film lepiej wypozyczcie sobie go na dvd.
Poczatkowo myslalem ze bedzie tydzien pozniej po Wladcy pierscieni, ale teraz nic nie reklamuje wiec, niestety, pewnie sobie olali
Piekny umsyl to znakomity film, prawdziwe dzielo sztuki. Nie mowi o pierdolach... dla mnie to sie liczy, zwlaszcza, ze tak duzo wkolo przytlaczajacej tandety... na pewno godny polecenia!
Piękny umysł będzie już w sobotę!!!! Przyznam, że te reklamy są straszne, ale da się je znieść.
rzeczywiście super hity, aż mi sie chce oglądać film z 15 minutowymi przerwami na reklamy. To, że dali "Władce..." to wcale nie czyni wiosny. Jezeli juz, to zamiat na telewizorni wole obejrzec sobie na kompie, zreszta kto nie widział "Władcy..." do tego czasu żeby trzeba go był oglądac w TV, szkoda czasu i tyle, stracilem zaufanie i szcunek do tych jebanych wyjadaczy. Pozdro dla wszystkich
Masz rację - za dużo reklam... Od czasu "Władcy pierścieni" nic ciekawego nie leciało w TVN-ie... Dopiero "Piękny umysł" to przerwał... Obejrzałem i nie żałuję... Tylko szkoda, że aż tyle reklam... Rozumiem 2-4 reklamy, ale bez przesady! :)
"Ty kurwo, prędzej, prędzej!
I myśleć nie waż się
Pokłony, modły, normalnie allelup bałwana...
Prędzej, na kolana!
Każdego dnia cielec ofiary chce
Żąda ofiary mojej całe noce i dnie
Każdego dnia dobrze pokłonić się
Będzie mi dobrze, tobie
Jawie tak śnię
Polshit, Dwa Światy
Big Brother program
Walę konia, gdy podglądam
Pieniędzy mielenie, gnaty
Audiotele za trudne
A ja chcę tak być bogaty
Odmózgowienie na TVNie
Serial interesujący, intelektualnie nie męczący
Teleturnieje, pieniędzy mielenie
Żryj reklamy, żryj
Po atrakcyjnej cenie"
:F
kto normalny o zdrowych zmyslach oglada filmy na polshicie czy innym gownianym tvnie???? tozto telewizja dla plebsu co by tylko, jak napisal ktos wyzej, zarla i skonsumowala reklamy a po nich poleciala czympredzej do supermarketu po telefon czy inne fascynujące mydlo-przygodę.