W serii "Złota kolekcja Hollywood" (tej samej, co "Forrest Gump").
Cena niestety nie za wesoła, bo prawie trzy dychy, ale za to są napisy (uff!), nie tylko lektor.
Uwaga, jeśli kupiłeś, NIE CZYTAJ KSIĄŻECZKI przed obejrzeniem! To jeden wielki spojler :P
Ale "Forrest Gump" również ma napisy nie wiedziałaś o tym? :D Jutro zakupie ten film i obejrzę po raz kolejny :)
Wiem - ale Forrest Gump kosztował 8 złotych, więc nie zwracałam uwagi na napisy;).
Kup kup, tylko nie daj nikomu czytać książeczki :P Moim zdaniem to, co tam nasmarowali, to największy spojler od czasów, gdy Allen&Unwin podzielił Władcę Pierścieni na 3 części i nadał ostatniej tytuł "Powrót Króla". :P
Wielki minus dla tej kolekcji! Film nie ma lektora! Są tylko napisy. Wiem że większość lubi filmy z napisami, ale wolę z lektorem. Powinien być wybór tak jak w Forreście. KURA MAĆ!
Ja wolę oglądać filmy z napisami, ale zgadzam się z Tobą. Zrobili w ciula wiele osób. Powinien być wybór tak jak napisałeś. W Forreście było, tu tylko napisy.
Cena nieporozumienie - 30zl ? za to mozna kupic praktycznie najnowszy film a nie z 2001.Widac ,ze wydawcy zamiast mozgu maja tic taca.Zamiast ustawic cene 10zl i sprzedac to w 10 krotnie wiekszych egzemplarzach to wola zbankrutowac.
Ksiazeczka to spoiler - fakt
Film z Lektorem ? w ogole jak mozna ogladac ? poza Shrekiem nie znam ani 1 filmu ,ktory warto ogladac z lektorem.To jest zbrodnia w bialy dzien.
Cena filmu nie zależy od daty produkcji. Taki np. "Uwierz w ducha" jest z 1990 roku a kosztuje 40 zł(a Piękny umysł nawet za parę lat będzie miał wysoką cenę bo to dobry film-no i Oscar) Nie widzę związku. Co do "Pięknego umysłu"- spodziewałam się genialnej produkcji a tym czasem podano mi całkiem przeciętną. Co nie znaczy że się jakoś bardzo zawiodłam. Nie wymagajmy za wiele. Bardzo ciekawie została ukazana schizofrenia z perspektywy chorego.