Piękny umysł

A Beautiful Mind
2001
8,3 514 tys. ocen
8,3 10 1 513845
7,3 60 krytyków
Piękny umysł
powrót do forum filmu Piękny umysł
ocenił(a) film na 8
gohamm

Moja pierwsza myśl po obejrzeniu filmu była taka sama. Nawet nie chodzi tu o urodę

ocenił(a) film na 9
n0_thx

no nie chodziło, ale fakt faktem ładna i zgrabna była ;)

ocenił(a) film na 8
gohamm

Chodzi o poświęcenie, wsparcie i oddanie. Kto by nie chciał takiej żony? ;P

ocenił(a) film na 9
Dudson44

że też się babą musiałam urodzić, fcuk;(

ocenił(a) film na 9
gohamm

Ideał:) A ideałów nie ma ...

ocenił(a) film na 9
filmaniak_1042882

Nie chcę was zasmucać, ale rzeczywistość wyglądała nieco inaczej aniżeli zostało to ukazane w filmie, zachęcam do przeczytania życiorysu.

ocenił(a) film na 8
gohamm

Nic straconego. Możesz być sama taką żoną dla kogoś przecież ;)

ocenił(a) film na 9
gohamm

Oj tam, płeć zawsze da się zmienić :D No ale nie zapominaj, że możesz też znaleźć taką oddaną tobie osobę. Dzisiaj naciskając jakąś nieznaną mi kombinację klawiszy w odtwarzaczu, którym oglądałem ten film niechcący go przewinąłem do samego początku, wkurzony, że znalezienie sceny na której skończyłem zajmie mi z minutę nacisnąłem raz, później drugi i voila! Idealnie w tym samym momencie. Niby nieprawdopodobne, ale się zdarzyło :D

gohamm

Taka kobieta nie istnieje, a byłaby jak dar od losu. Kobiety to zadufane w sobie księżniczki, które interesuje tylko portfel i wygląd. Jeśli nie masz żadnej z tych rzeczy (inteligencja jest także mało ważna), to nie masz szans aby pokochała Cię jakakolwiek kobieta, nawet jeśli chciałbyś kochać i być z nią całe wasze wspólne życie.

ocenił(a) film na 9
ollo

Wierz mi, że takie kobiety jak Alicia Nash jeszcze istnieją...

ocenił(a) film na 9
ollo

ollo- , smutne że tak myślisz, poprostu ktoś cię chyba bardzo skrzywdził, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego "wora"...

ocenił(a) film na 9
ollo

Generalizować w taki sposób kobiety może tylko desperat.

ocenił(a) film na 7
ollo

Mężczyżni nie lepsi. Nie miałam jeszcze tego szczęścia, by spotkać kogoś prawdziwie mądrego i innego od reszty. Wszystko to to niewychowane jakieś. Znudzi się- sryt i nie ma, do innej. Kurde.