Moja pierwsza myśl po obejrzeniu filmu była taka sama. Nawet nie chodzi tu o urodę
Nie chcę was zasmucać, ale rzeczywistość wyglądała nieco inaczej aniżeli zostało to ukazane w filmie, zachęcam do przeczytania życiorysu.
Oj tam, płeć zawsze da się zmienić :D No ale nie zapominaj, że możesz też znaleźć taką oddaną tobie osobę. Dzisiaj naciskając jakąś nieznaną mi kombinację klawiszy w odtwarzaczu, którym oglądałem ten film niechcący go przewinąłem do samego początku, wkurzony, że znalezienie sceny na której skończyłem zajmie mi z minutę nacisnąłem raz, później drugi i voila! Idealnie w tym samym momencie. Niby nieprawdopodobne, ale się zdarzyło :D
Taka kobieta nie istnieje, a byłaby jak dar od losu. Kobiety to zadufane w sobie księżniczki, które interesuje tylko portfel i wygląd. Jeśli nie masz żadnej z tych rzeczy (inteligencja jest także mało ważna), to nie masz szans aby pokochała Cię jakakolwiek kobieta, nawet jeśli chciałbyś kochać i być z nią całe wasze wspólne życie.
ollo- , smutne że tak myślisz, poprostu ktoś cię chyba bardzo skrzywdził, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego "wora"...