5,4 3,3 tys. ocen
5,4 10 1 3256
Piętno przeszłości
powrót do forum filmu Piętno przeszłości

No tak nie ma co zaprzeczać film jest po prostu nudny i ciągnie się do końca w sumie po nic.Ździwiłem się że Crowe tu zagrał ale myślę że sam nie wiedział jaki obraz z tego wyjdzie ,pewnie zaryzykował i....i klapa..choć nie do końca.Dla mnie w tym filmie jednak rolę pierwszoplanową gra Lori (ciekawa postać,najciekawsza w filmie)a chłopak jest tylko dodatkiem....Crowe wcale jest tu nie potrzebny ale już przebolejmy to.Ffilm głownie opiera się o to że Lori chce skończyć ze swoim życiem gdyż nie podoba jej się jej egzystencją na tym ziemskim padole.Zwykłe rzucenie się z mostu ją jednak nie podnieca i chce skończyć w lepszym stylu więc zabiega o względy psychopaty (upatrzonego wcześniej)aby ten zabił ją z miłości do niej.Niestety nie udaje się jej rozkochać chłopaka w sobie i to dla niej było gorsze niż całe jej marne życie.Po tej całej maskaradzie postanawia sama ze sobą skończyć i......koniec filmu:p.Nie jest taki gniot na jakiego wygląda ,idea stworzenia takiego filmu jest jak najbardziej trafna tylko szkoda że ją zepsuli marnym wykonaniem...Nie ma czego polecać ani odradzać....