pila 1 - kupa
pila 2 - niesamowita kupa
pila 3 - kupa jakich mało
pila 4 - kupa nie z tej ziemi
pila 5 - (chociasz dopiero kreca ale morzna na przykładze 4 poprzedników stwierdzic )guwno ktore sie zbiera w dupie przed zrobieniem mega kupy ....
« strona : 1 2 3
uxi a moze masz problemy z tym i owym. Przy okazji zdrowie psychiczne szwankuje tak samo smrodziowi radziowi
w szkole nie idze tak ?+ nie akceptuja ciebie, i nie masz gdze sie wyzyc
"smrodziowi" - taka masz ksywke w srodowisku gejowskim (przypuszczam ze problemy masz ze zwieraczami )oooo jakie to smutne ..... szkoda mi ciebie .....morze poszukaj przyjacioł gdze indzej ...bo ja nie mam czasu na ciebie ani na odp. na twoje prostackie komentarze ..... wiec nie gap sie w ten monitor jak bym tobie ciastko obiecal .....
Słuchaj ciociu minęło tyle czasu a ty jeszcze się pisać nie nauczyłeś, małpę by nauczył... Ps dzięki za ciastka, ale od dzieci nie biorę
co ty gadasz kupa , kupa to jest w kiblu :] a pila 1 byla klasykiem potem bylo coraz gorzej i nie wyzywaj ludzi od gowniarzy skoro sam nim jestes , zgaduje to po twojej pisowni.
piła 1 nie jest klasykiem - wiem to dla ciebie trudne , trzeba sie z tym pogodzic ..........
....zaczynam wierzyc ze fani pily sa jedna wielka banda glupkow ktorzy maja jeszcze mleko z cycka matki pod nosem ...............
Cholera, dzieci neo opanowały internet, naprawdę....teraz już nawet poszczególne filmy nie mogą się człowiekowi podobać, bo za chwilę zostanie zjechany w jakimś starożytnym dialekcie (bo sorry, ale do polszczyzny to tutaj daleko) od debila, chu*a i innych tym podobnych.
Bardzo słusznie, cóż szkoda mi kolegi r.adka, całe jego życie (bazując na jego wypowiedzi) składa się z robienia kupy i w międzyczasie pisania bzdur na filmwebie. No ale i tacy są na świecie, szkoda tylko, że nikt tego nie pilnuje i nie banuje takich użyszkodników.