1. Obejrzałem Piłe 2 poraz ktorys z kolei i zauwazylem ze Amanda bierze z pod łóżka jakąś line a później ja gdzies przywiazuje... Czy wie ktos w jakim celu to zrobiła?
2. Gdy Eric świeci latarką na klapę ktora kryje za soba wejscie do podziemi z lazienka z czesci pierwszej obok zwłok murzyna leży szczykawka... jak wiemy w filmie nikt nie znalazł antidotum... A szczykawki ktore mozna bylo zobaczyc znajdowaly sie tylko w jednym pokoju z dziura w podlodze... Widzieliśmy jak wszyscy zgineli z wyjatkiem Addison... Czyzby zdazyla sie uwolnic i jakims cudem znalezc antidotum... Czy moze Amanda otworzyla sejf i zaszczepiła Daniela? Bo zakladam ze ona byla od samego poczatku zaszczepiona? co o tym sadzicie?
Jak ja lubie takie smaczki w filmach :)))
Jeśli chodzi o drugie pytanie to już sam sobie odpowiedziałeś- zaszczepiła Daniela. Amanda była już wcześniej zaszczepiona- ona jako jedyna wogóle nie miała żadnych 'objawów' choroby.
No wiesz, w takim domu może być pełno rzeczy, które się im nie przydadzą. Nie każdy przedmiot musi im jakoś służyć. A może ta lina miała jakoś pomóc Addison??
Historia Addison tak jak Gordona tworzy furtke do kolejnych czesci... potwierdzone juz jest ze Jigsaw nie zyje wiec... stawiam na ktoras z tych osob... a ta lina nie byla przypadkowa... Amanda o wszystkich pulapkach w domu na bank wiedziala... i wiedziala ze wewnatrz wersalki (czy co to tam bylo) była lina... i tez po cos ja tam przywiazala... ale pytanie po co?
Jeszcze raz to powiem dla takich smaczków lubie ten film... mozna go obejrzec kilka razy i za kazdym razem wylacza sie TV z nowymi pytaniami :P
"Amanda o wszystkich pulapkach w domu na bank wiedziala"
Przecież ona była podstawiona, więc musiała nieźle grać przed tymi ludzmi, to by było dziwne, gdyby wszystko za co by się zabrała udało sie i przydało jej się nie??
Nom przeciez juz zaczeli podejrzewac na samym poczatku ale ona miala alibi ze juz raz z panem Jigsawem grala , wiec wszyscy jej sie na poczatku sluchali... a ten sznurek nie byl przypadkowy, bo go specjalnie szukala... a pozniej gdzies umocowala tylko nie wiem po co:P i to mnie nurtuje :D tak jak figurki buddy i obi w trojce :)