PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105782
5,1 34 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

1. Obejrzałem Piłe 2 poraz ktorys z kolei i zauwazylem ze Amanda bierze z pod łóżka jakąś line a później ja gdzies przywiazuje... Czy wie ktos w jakim celu to zrobiła?

2. Gdy Eric świeci latarką na klapę ktora kryje za soba wejscie do podziemi z lazienka z czesci pierwszej obok zwłok murzyna leży szczykawka... jak wiemy w filmie nikt nie znalazł antidotum... A szczykawki ktore mozna bylo zobaczyc znajdowaly sie tylko w jednym pokoju z dziura w podlodze... Widzieliśmy jak wszyscy zgineli z wyjatkiem Addison... Czyzby zdazyla sie uwolnic i jakims cudem znalezc antidotum... Czy moze Amanda otworzyla sejf i zaszczepiła Daniela? Bo zakladam ze ona byla od samego poczatku zaszczepiona? co o tym sadzicie?

Jak ja lubie takie smaczki w filmach :)))

ocenił(a) film na 7
Makron

Jeśli chodzi o drugie pytanie to już sam sobie odpowiedziałeś- zaszczepiła Daniela. Amanda była już wcześniej zaszczepiona- ona jako jedyna wogóle nie miała żadnych 'objawów' choroby.

ocenił(a) film na 10
Ashley_3

Nom tak ale ciekawe co z ta lina bo czemus to napewno sluzylo...

ocenił(a) film na 7
Makron

No wiesz, w takim domu może być pełno rzeczy, które się im nie przydadzą. Nie każdy przedmiot musi im jakoś służyć. A może ta lina miała jakoś pomóc Addison??

ocenił(a) film na 10
Eminem11

Historia Addison tak jak Gordona tworzy furtke do kolejnych czesci... potwierdzone juz jest ze Jigsaw nie zyje wiec... stawiam na ktoras z tych osob... a ta lina nie byla przypadkowa... Amanda o wszystkich pulapkach w domu na bank wiedziala... i wiedziala ze wewnatrz wersalki (czy co to tam bylo) była lina... i tez po cos ja tam przywiazala... ale pytanie po co?

Jeszcze raz to powiem dla takich smaczków lubie ten film... mozna go obejrzec kilka razy i za kazdym razem wylacza sie TV z nowymi pytaniami :P

ocenił(a) film na 7
Makron

"Amanda o wszystkich pulapkach w domu na bank wiedziala"
Przecież ona była podstawiona, więc musiała nieźle grać przed tymi ludzmi, to by było dziwne, gdyby wszystko za co by się zabrała udało sie i przydało jej się nie??

ocenił(a) film na 10
Eminem11

Nom przeciez juz zaczeli podejrzewac na samym poczatku ale ona miala alibi ze juz raz z panem Jigsawem grala , wiec wszyscy jej sie na poczatku sluchali... a ten sznurek nie byl przypadkowy, bo go specjalnie szukala... a pozniej gdzies umocowala tylko nie wiem po co:P i to mnie nurtuje :D tak jak figurki buddy i obi w trojce :)

ocenił(a) film na 7
Makron

Dobra daj sobie juz spokój bo ludzie mają większe problemy :):)

ocenił(a) film na 10
Eminem11

Forum jest od dyskutowania... a jak nie chcesz to poprostu nie zagladaj :/

ocenił(a) film na 7
Makron

O matko przecież to było powiedziane żartem ;);)