PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105782
5,1 34 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

Więc jak Eric ogląda te taśmy i później jedzie do tego domu, zastanawiałem się dlaczego nagle jest pusty. Otóż to był ten sam dom, nie tak jak mówiła ta agentka, tylko wydaje mi się, że cała gra odbyła się parę godzin wcześniej, a gdy SWAT przyszedł po Jigsaw, puścił im taśmy (widać, jak Amanda zanosi mu chłopaka i jak odkrywają drugi magnetofon).
Ogólnie film bardzo dobry, straszny, psychodeliczny, parę minut szukałem szczęki ;)
Daję tak mniej więcej 8/10

mati_33

Przepraszam ale czy ty jesteś jakiś przytępawy?
Chyba każdy kto obejrzał ten film wiedział dobrze o co w nim chodziło już w 2005 roku. Brawa za refleks i spostrzegawczość, tylko pozazdrościć.

mati_33

Nie ma jak to obudzic sie z zimowego snu hahah

Pozdro Dla Kumatych....

mati_33

Mati - wg. mnie to nie było kilka godzin, bo w kilka godzin Amanda nie zdążyłaby przynieść Daniela (żeby go włożyć do sejfu) i znowu wrócić i czekać na Erica. Moim zdaniem to trochę więcej, niż kilka godzin...

ocenił(a) film na 10
mati_33

ale z ciebie debil "mati" przecież to wszystko było powiedziane w filmie (DOWN,LOL)

ocenił(a) film na 3
mati_33

Każdy człowiek ma prawo do błędu, nieprawdaż?
Sądzę, że poprostu chłopak był tak wciągnięty w akcję filmu, że nie potrafił logicznie myśleć. To nie powód, aby kogoś przezwać za to,
że zauważył coś dopiero po jakimś odstępie czasu.
Gorąco pozdrawiam,a filmowi daję szósteczkę.