Mam pytanie odnośnie zakończenia filmu. Mianowicie: Jak to możliwe, że Jigsaw, któremu robiono sekcję zwłok na początku filmu, znalazł się w ostatniej scenie z Amandą w pokoju, w którym zginął? Przecież początek filmu wyraźnie pokazuje, że jego ciało zostało już odnalezione.
back2bizkit to jest twoja odpowiedz na to pytanie ... tez sie nad tym zastanawialem i pierwsze co mi przyszlo na mysl to to, ze przeniesienie ciala spowrotem moglo byc elementem gry
Boze swiety.
O retrospekcji slyszeliscie?
Z takiego banalnego filmu nic nie zrozumiec to juz jest sztuka normalnie.
Ktoś musiałby się ostro napracować, żeby je zrekonstruować po tych wszystkich atrakcjach na początku filmu ;]
łojeja Xd
ktoś, kto zadaje tego typu pytania, nie powinien być upoważniony do dyskusji na tutejszym forum..
ej twardziele, znaleźli się eksperci. Jestem fanem Saw x1 i x2 ale podobnie jak poprzednicy/poprzedniczki po obejrzeniu x4 pierwszy raz nie mogłem sobie nic w głowie poukładać. Trochę więcej cierpliwości i pokory!
btw. film najgorszy z serii :\
Przepraszam ,ale pewnie się ośmieszę ; mianowicie o co chodzi z tym 'spoilerem' ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Ja wszystko zakumałam w tym filmie(oglądałam go wczoraj na kompie[kopia bardzo, bardzo dobra], poza tym nie wpuścili by mnie, ponieważ mam 14 lat, a to jest od 18.), ale jedyna zagadka bylo wlascie jak ten agent FBI zostal zamkniety w pokoju z Jigsawem(chyba zrobiłam błąd), ale pogłówkowałam potem chwile i sie domyśliłam. Tak więc film nie jest dla mnie zagadką.
no nie wiem, widziałem x3 rok temu i serio nie skumałem ;p nie jarzyłem postaci w ogóle ;D
serio nie uważacie, że ostro przekombinowali? Bo szczerze - w jedynkę mógłbym uwierzyć, dwójka naciągana, trójka - jak star wars, czwórka zaś jest jak crossovery i clone-sagi Marvela z lat 90' :D