Witam.
Beda spojlery, wiec jak nie ogladales poprzednich czesci, to nie czytaj. W wielu tematach pojawialo sie, ze to niby Addison moglaby byc nastepca Jigsawa albo powrocic w 4 czesci. CAN'T BE! Przeciez ona nie mogla przezyc... Kiedy trafila do pomieszczenia z tym akwarium, to byla juz koncowka wyznaczonego czasu (2h) na zdobycie antidotum. Widac bylo przeciez, ze juz ledwo chodzi i pluje ciagle krwia. Xavier zobaczyl jej numere i poszedl, potem jeszcze ganial sie za Danielem i Amanda, to tez troche czasu minelo. Gdyby natomiast Addison wyrwala sobie rece z tego akwarium to i tak by sie wykrwawila. Nie ma opcji, zeby przezyla... Taka jest moja opinia na ten temat.
Pozdrawiam.
Obejrz film uwaznie a zobaczysz ze w tym akwarium wisi klucz wiec obeszlo by sie bez wyrywania rąk... nom a Xavier mogl sobie biegac a ona w tym czasie mogla znalezc inna pułapke w tym domu i znalezc antidotum... jej zdrowie pewnie i tak nie bylo by takie jak kiedys ale by przezyla... Bo jesli dobrze pamietam wg rezysera kazdy mial przygotowana pulapke w tym domu dla siebie tylko nie kazdy dożył do niej...
Fakt faktem i tak w roli nastepcy widze tylko i wylacznie Dr. Gordona zawiode sie jesli bedzie to Jeff z pierwszej czesci filmu ktory o wlos nie zostal przewiercony...
Nie mam mozliwosci, zeby obejzec, ale z tego co pmaietam to ona nie miala by mozliwosci zeby otworzyc cokolwiek tym kluczem... Rece miala tak wlozone, ze nidyrydy...
w 4 nie bedzie Addison. Po pierwsze nawet jakby znalazła klucz i miała go w rece to gdzie go wlozyc??? W te otwory? Bo jesli gdzies z boku, nie wiem w jakims rogu, to andidotum by wylecialo, ale nie jej rece!
Było mozliwe wyjscie z pułapki, w dodatku cos o tym mowil rezyser... Gdyby Addison nie wyzucila kasetki z koperty wiedziala by jak wyjsc z tej pułapki...
Haha no daj spokój, "gdyby nie wyrzuciła kasetki"... Gdyby Michael nie kablował to by nie zginął, gdyby Jeff ruszył dupę to by ta laska się nie zamroziła itd itp. Jak dla mnie nie ma opcji żeby ona przeżyła, to by było zbyt naciągane...
Hmm... Addison nie widzielismy jak umierała tak samo jak nie widzielismy smierci Gordona... wiec jakby co moglo by byc... natomiast Jigsaw i Amanda ewidentnie zostali zabici...