PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

tak sie teraz zastanawiam kto i jak zmusila Arta do kierowania cala akcja w pomieszczeniu gdzie jest Eric i Hoffman z tego co widac to on wie co marobic to co ma na plecach pewnie go do tego zmusza ale ciekawi mnie jka do tego doszlo dokladnie bo on chyba nie wie ze Hoffman pomaga Jigsawowi? aha i co to za koperta ktora Hoffman adresuja do Amandy i zostawia w szufladzie?

Insomnia_9

Ta koperta faktycznie pozostaje jakaś tajemnicza. Sam chciałbym wiedzieć co w niej było. A Arta wciągnął w gre Jigsaw pewnie z jakiegoś ważnego powodu. Art był prawnikiem i znał dobrze Piłe. Bo nawet jest scena jak przychodzi do niego a Jigsaw karze mu spierdalać...tylko w sumie nie wiem do końca czemu? może ktoś to kapuje o co Jigsawowi chodziło? Przypuszczam że Art nie wie że Hoffman pomaga Pile.

flaurus

Z tego co zrozumiałem to Art był wspólnikiem Johna. Przypuszczam że nawet wiedział o jego planach dotyczących tej całej gry. Jednak Art odbił żonę Johnowi przez co John znalazł miejsce w scenariuszu swojej gry dla niego. Art nie wiedział że Hoffman pomaga Pile, a odnośnie koperty i wielu innych zagadek musimy chyba czekać na 5 część