Ja chcę tylko wiedzieć kilka żeczy
1:Co z doktorkiem Gordonem
2:Kim była kobieta którą Jigshaw widział w snach
3:Dlaczego w 3 było tak mało wszystkiego ?? mało falków krwi przemocy
brutalności itp oglądałem z dziewczyną 3 część i ona wogule się nie zrażała ale operacja zrobiła na mnie wrażenie !
4:Kto będzie zabijać ?? doktorek ? eee
A co chciałbym zobaczyć w 4 ?
1:Doktorka
2:Chore pułapki zdecydowanie więcej więcej więcej i bardziej brutalne
3:Jigshawa :) bo bez niego to ehh co za film no zobaczymy.
I MAM JEDNO ZAJEBIŚCIE WAŻNE PYTANIE :
Co byście zrobili gdyby okazało sie że Jigshaw wcale nie był mordercą może on również był wciągnięty w chore gierki prawdziwego Jigshawa i może też miał pewne zasady których musiał się trzymać.
Ja nie twierdze że tak jest ale produceńci filmów zrobią wszystko żeby nas zaskoczyć a o to chodzi w takich filmach i już mogły by powstać kolejne części bo GDYBY tak było to kto naprawde to wszystko zrobił wymyślił. CO WY NA TO ?????
a co byś powiedział na takie zakończenie " Jigsaw wcale nie był tym kim niby był, tylko również został wciągnięty w chore gierki prawdziwego mordercy, i musiał wszystkich przekonać że to on jest prawdziwym Jigsawem a wcale tak nie jest, bo to zupoełnie ktoś inny, no i ten ktoś pokazuje się w czwartej części na końcu filmu, ale tylko jego cień a żeby go zobaczyć idź na 5 część do kina :)
Najlepiej by było, jakby okazało się, że John miał syna i przez te lata, gdy prowadził gry, przekazywał mu całą swoją wiedzę i doświadczenie. Jigsaw jest, a właściwie był inteligentnym człowiekiem, jego gry były perfekcyjnie obmyślane i kto wie, czy nie ma już kolejnego jego następcy, np: syna. John miał kobiete i mogło coś zajść. Tego nie wiadomo i zajebiście by było, jakby się to wszystko w czwórce wyjaśniło.
tak zgadzam się z toba Jigsaw ma syna i zacznie sie jazda syn mści się za ojca i jest jeszcze bardziej pokopany niż stary ale zato jest doświadczony co do pułapek bo studiował Mechatronikę i inżynierię kwantową oraz molekularną kto wie może już w 5 części będziemy świadkami jak ofiary ulegają destrukcji poprzez zmutowanie genetyczne spowodowane falami alfa i omega wywołanymi prze ultrasonografizator cząsteczek molekularnych....i wtedy do akcji wkracza zona Jigsawa która jest cyborgiem z przyszłości T300 potrafi latać płonie znika i jest nieźle wkurwiona :)
Stawiam ze morderca bedzie doktorek... daleko nie uszedl pewnie john go dogonil i przekabacil... w pierwszej czesci widzielismy ze wpadl w male zalamanie :) no i przez telefon slyszal tylko krzyk swojej corki i zony oraz wystrzaly wiec moze mu sie w glowce poprzeracac :D
Ten film jets straszny jigsaw nie moze sie zdziwic ze zostal ofiara bo on juz nia byl swojej chorej psychiki A poza tym to niedorzeczne zeby robic 4 czesc po coo jak jigsaw wreszcie nie zyje a tak na marginesie to ciekawe czy bedzie pila 10