PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Ciekawi mnie, czy na seans będą wpuszczać małolatów po 16-17 lat... W sumie wg. mnie to koleś w takim wieku jest tak samo "dorosły" jak 18 latek, żeby obejrzeć ten film. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak we wcześniejszych częściach, że Jigsaw to w polskim tłumaczeniu "Piła", bo to mnie dość mocno irytuje...

Kozii512

Film w Stanach dostał kategorię od 18 lat - tylko to wiem :)

Kozii512

Noooooooooooooooo, piła wyrzynarka:))

ocenił(a) film na 6
Kozii512

"małolatów".. zraniłes moje uczucia! oh umrę! ja mam 17 lat i uwierz ze widzialem w kurwe horrorow i nie wiem co Ci nie pasuje w wieku.. to ze nie masz 18 lat to co, ze bedzie mi sie śniło w nocy? zaalosne! ludzie w tym wieku co ja są ojcami, maja wlasne dzieci i prace tak jak ja! żaaaal..

ocenił(a) film na 10
converse

ja mam 14 ale mnie to nie urazilo, to bylo troche dziwne. A co do wieku, to IV bedzie tak jak poprzednie. Oto cytat z MPAA (w wolnym tlumaczeniu): Od 16 lat (R) przez przerażającą krwawą przemoc, wszechobeną torturę i za język.

Miało to być od lat osiemnastu (NC-17) ale nasz mily rezyserek wycial krwawe momenty, przez co i ja pojde do kina z siostra

tom320000

A moje kino to ma takie długi, że na "Sadyste" i "Motel" wpuszczali jedenastolatków :)

Eminem11_2

hmm ja osobiście mam 15 lat :D
i także mnie na wszytskie częsci Piły wpuścili jak grali w kinach :D

te hmm ogranieczenia to chyba tylko na pismie są, w praktyce jest zupełnie inaczej :)