Ciekawe jaki tym razem dostaniemy soundtrack. Mi najbardziej podobal sie z jedynki potem z trójki i na końcu z drugiej czesci. Chciałbym więcj utworów Clouser'a tak jak w jedynce:) macie jakies info na temat nowego soundtracku? tracklista? I jaka cześc według was miała najlepszą ścieżkę dźwiękową?:)
a mnie zastanawia to, kto napisal scenariusz do tego filmu.. byc moze Wy juz wiecie ja nie wiem ale widze ze nie jest napisane wiec czy to jakis topsecret?
a co do soundtrack to mnie to zupelnie nieinteresuje..:P i tak do tego śpiewać nie bede!
Też czekam na info o soundtracku, ponieważ jest bardzo ciekawy z jakimi zespołami będziemy mieli do czynienia.
PS. Masz rację, więcej utworów Clouser'a ;)
Więcej utworów Clouser'a?!
WTF..
Przecież Charile Clouser nagrał aż 27 tracków do sawIII.. Nie tylko "shithole theme" jak niektórzy myślą. Cała druga płyta soundtracku to jego utwory..
Czego czekujecie? 50remixów hellow zepp?...
buahah ja mam tylko zwykła wersję nie dwupłytową. Tej dwupłytowej chyba nawet nie można w polsce nabyc. W normalnej wersji jest tylko jeden utwór Charliego.
Sorry ale jak w Pile uslysze eminema to naprawde skoncze swoja przygode z tym filmem mimo ze bardzo lubie cala serie;]
no ja wiem ze to byl zart ale juz moj komentarz do niego jest calkiowicie na powanie :D
Swoją drogą.. Mam nadzieję, że nie bedzie tak jak w przypadku sawIII, kiedy to główny motyw muzyczny (pod różnymi postaciami) przewijał się prawie przez cały czas trwania filmu.. A gdy pojawił się na końcu nasze uszy były już do niego przyzwyczajone przez co nie szokował tak jak miał szokować.. W poprzednich częściach remix hellow zepp używany był tylko na końcu filmu i budował przez to niesamowitą atmosfere:) w sawIII już tego nie było. Mam nadzieję, że czwórka tylko w kulminacyjnym momencie skorzysta z przeróbki tego utworu;)
pozdro