Na imdb.com jest opis SAW V. Opis mnie zaciekawił, od razu skojarzyło mi się z jedynką, dokładnie z Adamem. Opis jest krótki: An investigative journalist stumbles into Jigsaw's game while on assignment.
Czyli po polsku oznacza to chyba : Dziennikarz śledczy natyka się na grę Jigsawa i jest do tego przydzielony.
Czy jakoś tak. Myślę że V bbędzie o tym dziennikarzu która szuka materiałów o grach Jigsawa i o Jigsawle. \Myślę że może być ciekawie
A i jeszcze jedno. W jednym wywiadzie ktoś z ekipy V, chyba reżyser pwoiedział że gdy kręcili IV, jedna scena poszła do V. Czyżby chodziło o to?: http://i212.photobucket.com/albums/cc36/MKV9/05.jpg
I jeszcze jedno. Produkcja Piły V zaczyna się już po świętach! Czyli prawdopodobnie już się zaczęła!
w czwartej czesci Jigsaw tylko pokazał tą pułapke... hmm mam nadzieje ze pokaza Adama i Gordona i ze wszystko w koncu sie wyjasni :)
Właśnie ciekawe, co będzie z tym szklanym "pudłem", co John odsłonił, jak Jill wyszła. Myślałem, że dowiem się w końcu, co się stało z Gordonem ale się nie dowiedziałem :)
To będzie V część?! Eh... i w taki oto sposób z kultowego horroru wszech czasów, można zrobić 'modę na sukces' ;]
hmm moze i moda na sukces... ale nie porownywalbym tego do takich tasiemcow jak koszmar z ulicy wiazow czy piatek 13tego... poniewaz w pile wszystkie czesci sa scisle ze soba powiazane a taki koszmar z ulicy wiazow mozemy ogladac w dowolnej kolejnosci i nic na tym nie stracimy...