PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Chcialabym isc do kina tylko nie moge sie zdecydowac na jaki film i chcialam zapytam o Wasze zdanie na temat tego filmu. Z tego co przeczytalam na forum film jest raczej sredni....

Anka_47

Dla jednych film jest dobry, dla drugich beznadziejny. Dlatego najlepiej samemu się przekonać, niż pytać "czy warto", bo każdy ma inny gust. ;-)

Anka_47

Dla mnie taki średni... zaczekaj na premierę DVD ;)

el_miguel

Średni??? jest świetna a końcówka niszczy!!! Polecam idź na 4 nie zawiedziesz sie i nie słuchaj innych bo wielu tego filmu nie jarzy i potem wylewaja smuty na necie. Pułapki lepsze niż w 3 moim zdaniem. Ale sam fakt że jest tu dużo ciekawych wątków i geneza powstania Jigsawa dużo scen jeszcze za czasów kiedy był z żona razem. Film cały czas trzyma napięcie i kręci nami równo:) Jak zwykle wychodzisz z kina i myślisz nad fabuła co gdzie kiedy. Ale dlatego ten film jest wybitny bo nie zapomina sie o nim w 5 minut po premierze. Jak po innych horrorach.

użytkownik usunięty
flaurus

Nie idź...serio, niedlugo bedzie na dvd ;) A ''geneza powstania Jigsawa'' byla wyjątkowa glupia, oj przepraszam :P ja zapomnialam o nim juz 3 min po obejrzeniu^^

Taa dziecko pewnie zapomniałaś bo Twój umysł wchłania tylko filmy typu M jak Miłość....

Anka_47

W koncu nie poszlam:D:DObejrzalam za to "Jestem legenda" i nie zaluje ze jednak nie pile, ale dziekuje za rady:D:D