PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Niektorzy fani tego filmu zawzięcie atakują przeciwników... Ale czy ze mną jest coś nie tak, jeśli bierze mnie obrzydzenie na widok fruwającego mięsa (krew nie robi na mnie az takiego wrażenia) czy jakichkolwiek innych wnętrzności człowieka?

Tak, czepiajcie się mnie, bo nie oglądałam nawet jednego filmu do końca. Zaczęłam oglądać i od razu musiałam odwrócić wzrok. Jakoś nie przypadł mi do gustu widok faceta, który odrywał drugiemu skórę z głowy, żeby z chwilę wyjąć mózg...

I nie pisać rzeczy w stylu: "Jak ci się nie podoba, to nie oglądaj!" bo to żałosne...

jak masz jakieś problemu to idź do psychologa, on Ci wytłumaczy, że to tylko film i że po drugiej stronie stoi całe grono filmowe hehe a to co leży na łóżku jest sztuczne :P pozdro

użytkownik usunięty
uxi88

Nie, nie mam problemu. I wiem, że to tylko film, nie jestem kretynką.

ocenił(a) film na 6

Nie zapominaj o tym że przeciwnicy również atakują fanów filmu, nie tylko jedna strona jest "Be" co do latającego mięsa hmm.. każdy lubi co innego proste, przy takich filmach jak Cannibal Holocaust czy Guinea Pig 2 lub August Underground, piła to bajka dla dzieciaków:)

co do faceta zrywajacego skórę z glowy... Nie była to jakaś mega chora dawka przemocy bo była to zwykła autopsja.

użytkownik usunięty
Lupus_6

No tak, na forach trwa wojna, ale to normalne. Ja jestem neutralna.

Nie uważam, żeby to była przemoc, tylko obrzydliwy widok. Autopsja, tak, ale chodzi o samą "przyjemność" oglądania...

Ludzie bardzo chętnie i bez problemu przyzwyczajają się do tego typu widoków...