W ostatnich minutach filmu agent wchodzi do pomieszczenia, w ktorym zginal Jigsaw i co...i lezy tam procz ciala lekarki z rozwalona glowa i Amandy...wlasnie cialo Jigsawa...Na poczatku filmu przeprowadzana jest sekcja zwlok Jigsawa, wyciagaja z zoladka kasete i od tego sie wszystko zaczyna...W takim wypadku jak jest mozliwe, ze byla przeprowadzana autopsja, a on sobie dalej lezy tam, gdzie go zabito ? Niedociagniecie rezysera czy moze...Czy moze bylo ich dwoch ? :) Jak myslicie ?
retrospekcja wiem o czym mowisz...to byla ta scena w ktorej zginal Jeff...a zkad widziales film jakies dokladne linki...wiem ze jest na torrencie
PUŚKA >> jak możesz, to napisz, czy w czwórce jest wyjaśnione powiązanie Obiego z Jigsawem? Bo takie były zapowiedzi twórców, jednak potem nie znalazłem o tym żadnej informacji?
Bo na poczatku ten detektyw znajduje kasete i ja wlacza, a potem widzimy, co sie dzialo zanim cialo Jigsawa trafilo na sekcje, dopiero na koncu filmu znowu wracamy do tego momentu, co detektyw zaczal odtwarzac kasete. Troche to pokrecone, ale ogolnie fajne :)
A czy ktos wie, kiedy premiera polska?? Ja ogladalem w Pradze 26.10