PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Moim zdaniem to nic specjalnego. Lekarze np. mają tak codziennie, ludzie po wypadkach, operacje itp, tak samo policjanci. Ludzie oglądający wiadomości brzydzą się tego, a sami potem chodzą do kina na coś takiego. Staram się nikogo nie urazić, ale jak ktoś chce to niech poogląda wiadomości. Wiem że to ma hm... "bawić", moja koleżanka skacze na sam myśl o tym. Moim zdaniem to trochę... idiotyczne. Nie chcielibyśmy zobaczyć czegoś takiego na żywo, nieprawdaż? No może, że ktoś by chciał, choć ja bym od razu zwymiotowała. Oglądałam wszystkie części, omijając końca pierwszej części, bo ten facet robił sobie operację na żywo, koleżanka, z którą oglądała mi powiedziała, więc poszłam się napić soku do kuchni, a później wróciłam. Ja tam nie wiem, ale dla mnie nie jest to straszne, tylko... dziwne. Moja znajoma (inna od powyższych) powiedziała, że ludzie, co to piszą to hm... mają coś z mózgiem, że im się coś takiego wytwarza... no cóż, to ja już nie wnerwiam wielbicieli krwawych masakr. Naprawdę nie chciałam nikogo urazić, jeśli to zrobiłam - przepraszam. A teraz powrócę do mojego świata sci-fi ^^.