Wygląda na to, że niektóre programy TV (np. tv.wp.pl) popełniły czeski błąd :-). "Piła IV" leci o 23:55 na TV Puls, natomiast na TVP 1 o 23:50 będzie "Piła VI". A wszystko dlatego, że tacje telewizyjne rywalizują o widza...
Faktycznie dziwna sprawa ja też mam w tele tygodniu napisane, że na TVP 1 będzie leciała 6
część piły a leciała trzecia ta sama która na TV Pulsie i ciekawe jest również to, że piła na TVP 1
skończyła się szybciej niż na TV Pulsie a zaczynały się praktycznie o tej samej godzinie. Szkoda, że
nie miałam czasu zobaczyć czy faktycznie leciały te same części piły na obu kanałach.
wiem, że już po ptokach, jak to się mówi, ale co w tym dziwnego, że na TVP 1 skończyła się szybciej? Przecież tam nie ma reklam a na Pulsie są, stąd różnica w czasie. Dlatego polecałabym TVP 1, chyba, że lubisz sobie zrobić przerwy w oglądaniu filmu, np. na kawę, nowy popcorn czy siku ;) Ja czasem lubię takie przerwy bo te seriale są zbyt straszne jak dla mnie.
Tak, tak wiem że na TVP 1 nie ma reklam ale film skończył się chyba około 40 minut wcześniej, więc to raczej nie przez reklamy.
Ależ oczywiście, że przez reklamy. W czasie półtorejgodzinnego filmu reklamy są nadane nawet 5 razy, po 7-10 minut. Daje to właśnie wspomniane przez Ciebie 40 minut. Sugerujesz, że na Pulsie jakaś pełniejsza wersja reżyserska leciała? W przypadku filmów typu Włądca Pierścieni, który trwa 3 godziny robi się jeszcze weselej, bo reklamy potrafią trwać naet do półtorej godziny (np. reklama, zwaistuny, znowu reklama co trwa i 15-20 minut).
Wiem jak przedstawia się sytuacja z reklamami, wiem również ile zazwyczaj jest ich na tv pulsie i ile trwają ok. 10 minut może trochę dłużej. Na prawdę bardzo często patrze na filmy na tym programie szczególnie na horrory które zawsze lecą w piątki więc zapewne film na TVP 1 nie zakończył się wcześniej ze względu na brak reklam.
Piła 4 ponownie leciała wczoraj na tv pulsie, te stacje chyba oszalały ciągle puszczają to samo trochę to irytujące...