PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Mi się zdawało, że na flashbacku w klinice Jill to Gus walną Cecila...a wy co o tym myślicie?
GUS to ten koleś co mu pistolet przez drzwi w saw 2 przestrzelił głowę

ocenił(a) film na 5
faisar

Prawdopodobnie był to Gus przynajmniej jest na liście plac na wikipedii, poza nim ponoć w filmie wystapił Paul (SAW I) i Michael (Saw II) do tego w spoilerze filmu pisze cos o Addison (SAW II) ale ze jestem noga z angola to nie wiem co...

SPOILER!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Saw_IV

ocenił(a) film na 5
Makron

SPOILER!

Czy mi sie wydaje czy ta otyła pielegniarka ktora odbiera Jill w klinice tuz po tym jak stracila dziecko, to ta sama z ktora pracowala dr Lynn (Saw III)???

Makron

Dobra zaczynam to oglądać dokładniej bo mamy już Addison,Michaela,Obiego i Gusa, w V może będzie Xavier ^^

faisar

Lol oni wszyscy sie znaja z tego wychodzi xDDDD
W V pewnie bedzie jonas i inni z pulapek z sawow poprzednich

ocenił(a) film na 5
faisar

moze ktos przetłumaczyc ten fragment dotyczacy tego jak Jill znajduje sie w szpitalu i jest w pewnym momencie zmianka o Addison...

Makron

Ja jej nie widzę, napisz to tutaj to ci przetłumacze.

faisar

btw ja tam ani troya ani michaela nie widziałem ;/

ocenił(a) film na 5
faisar

"Desperate, Strahm attempts to elicit information from Jill. Flashbacks reveal that Jill lost her and John's baby due to the inadvertent actions of a drug addict named Cecil. John was sitting outside the clinic where Jill worked, waiting to pick her up, when he was solicited for sex by Addison, whom he would later place in a trap in Saw II. Noticing Cecil running from a scene where he had accidentally slammed a door into Jill, John investigated, finding Jill wounded, and carried her to the hospital. However, the baby is lost and John is visibly distraught."

hmm z Troya to widzialem tylko jego reki kawalek na flashbacku z trojki, szczerze mowiac to reszty po za Gusem (jesli to w ogole byl on) tez nie widzialem, moze byli pokazani tak jak obi w trojce przez chwile a ze kinowka slaba i momentami nic nie widac to moze poprostu tych momentow nie widzielismy a moze to zwykly blad na wikipedii

Makron

Wiem gdzie jest Addison - to ta dziwka co podeszła do samochodu Jigsawa kiedy czekał na Jill przy klinice ;)
Ale Michaela nie widziałem a Troya też nie (flashback ten co mówiłeś się nie liczy bo to było wycięte z 3)

ocenił(a) film na 5
faisar

ja tylko powtarzam to co czytalem z tego co widzialem to paula, michaela ani troya tez nie widzialem no chyba ze to ci co siedzieli w poczekalni ale nie jestem w stanie powiedziec czy to oni bo wersja bardzo ciemna :/

Makron

Hehe no ciemno ale gorzej było z CAMem SAW |||.
No to mamy Gus'a i Addison nie mamy Troya ani Paula ani Michael'a.