PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Na imdb jest już potwierdzona informacja że Amanda bedzie w 4 części ;)

ocenił(a) film na 10
Sidewinder

Tylko że w retrospekcjach. Z tego co mi się wydaje Jigsaw też powinien być, no ale jeśli nie... może żyje :P

ocenił(a) film na 5
tom320000

Też tak uważam... Podejrzewam że Piła IV będzie czyms w rodzaju prologu (retrospekcje) i jednoczesnie kotynuacją (może Jeff i jego konfrontacja z Dr Gordonem). Boje sie jednak ze skoro plamowana jest część V i VI to film ten z czasem zrobi się czyms w rodzaju HOSTEL :/ PZDR!

ocenił(a) film na 10
Makron

IV to nie będą retrospekcje (również mam taką nadzieję), jeśli tak, to ewentualnie w tych retrospekcjach powinny znaleźć się pułapki. O ile mi wiadomo, IV ma być bezpośrednią kontynuacją 3 części: Jeff znajduje zawoskowaną kasetę słucha jej i musi znaleźć córkę. Wg mnie powinien przechodzić przez pułapki i ratować ludzi którzy będą mu tą córke znależć pomogli (a na koncu będzie musiał sam się poświęcić aby ją uratować). Ma być Rigg, on też pewnie będzie miał swoje 5 minut (to właśnie on ma być główną postacią) więc to nie powinny być retropskecje

ocenił(a) film na 5
tom320000

Podejrzewam ze film bedzie sie sie ciagnal w dwoch pasmach czasowych cos w rodzaju pierwszej czesci... czyli akcja dziejaca sie teraz przeplatana z watkami ktore juz minely... bo nie wyobrazam sobie jak mogą pojawić sie Jigsaw i amanda tzn jesli zrobia z tego cos w stylu Saw IV: Resurrection to dziekuje... Mam nadzieje ze Dr Gordon sie pojawi w koncu bo to chyba jedyna osoba ktora zaginela w niewyjasnionych okolicznosciach... hmm... do konca nie jestem pewny czy Addison zginela w tej skrzyni z zyletkami w dwojce... mogla by pomagac Lawrencowi. hehe troche sie rozmarzylem :)

Makron

Amanda napewno pojwi się w retrospekcjach ;/ ......... chyba ż fabuła bedzie tak że szalony doktor ją ożywi i powstanie Amandsztajn :D