Czy nie wydaje wam sie po obejrzeniu trojki ze Hoffman ma cos wspolnego z Jigsaw'em... To jego podejscie do pulapki Troya i ten jego usmiech na twarzy w momencie gdy bierze do reki jedno z ogniw łancucha... Mimo tego ze bedzie pomagal w sledztwie to jest jakims pomocnikiem Jigsaw'a... Moze do tego odnosi sie haslo na plakatach: "It's a trap"
A co wy o tym myslicie?
Hmm mozliwe ale po co mialby go wiezic (Rigg jest bez koszuli wiec raczej juz zostal wczesniej porwany bo po co by sie tam włuczyl bez ubrania :P) i znow na niego sie rzucac... hmm nie wytrzymam do Halloween :(
Sorry za tak głupie pytanie...Ale mógłby mi ktoś napisać w skrócie kim jest ten Hoffmann ??
Jeden ze sledczych, pojawia sie na miejscu po eksplozji bomby ktora byla w tej klasie (pulapka Troya)... To ten gosciu co mowi "ze wystarczylo TYLKO zerwac łańcuchy", on podnosi to ogniowo z ziemi ktore Troy mial przytwierdzone do szczeki...
Dzięki. Już sobie przypomniałem. Takie szczegóły z poprzednich części powinny być decydujące odnośnie tego co będzie w Saw 4
Całkiem logiczne... Mówił, że Troy miał "tylko" zerwać łańcuchy i uciec. No i ten slogan "It's a trap"... Sprytnie, tak mogło by być ;D W końcu jakiś normalny pomysł, a nie rozmyślanie o figurkach buddy z trójki i dupie maryny ;p
On bardzo dziwnym wrokiem sie patrzyl ... rzeczywiscie moze on miec cos wpolnego... juz odliczam dni do premiery normalnie... a jest ich jeszcze dokładnie 52...
na tym krześle to siedzi (chyba) Jill. Czyli mamy juz coś rozwiązane. Bo pisali że policjanci trafiają do domu Jill.
Hmm a co do tych figurek buddy czy jakie one tam byly podejrzewam ze to jedna ze wskazówek jakie zostawił policy Jigsaw (kaseta zalana woskiem pewnie tez cos zawiera)
Odkąd wypuścili tego screena to ja obstawiam, że to jest Jill. Na ścianie są fotki blondynki z innym facetem, wygląda na to, że Jigsaw skumał się, że Jill puszcza go kantem - SEE WHAT I SEE.