ejj no sorry ludziska ale moze ten film nie ma fabuły(fanów nie chce urazic) i stawia sie na tym filmie na jadke !! ale od czasu do czasu mozna zobaczyc jak kogos jednym słower rozpiep...sza =) chodz w sumie to ta seria jest juz krecona dla masochistów to ja chodz fanem nie jestem to od czasu do czasu lubie sobie taka kaszane looknać !!
Ten film nie ma fabuły o_O Może pomyliłeś z jakimś innym filmem.
PS.Zamiast zakładać kolejny niepotrzebny temat to dopisz się do innego krytykującego film.
Ja tam myślę że jednak ma fabułę:) Tak pozatym mam małe spostrzeżenie - czy Wy również zauważyliście że gdy Jigsaw przygotowywał pułapki to postać sama musiała się okaleczyć aby przeżyć, no może za wyjątkiem Michaela z II, bo w końcu jakoś umieścił mu ten klucz za okiem, jeżeli jeszcze kogoś przeoczyłem to mnie poprawcie, natomiast w pułapkach Amandy bohaterowie pułapek już byli okaleczeni - Troy przebity łańcuchami, Kerry z przebitą klatką piersiową itp. Tak więc wydaje mi się że tej pułapki z clipu raczej nie przygotowywał Jigsaw, bo to po prostu nie w jego stylu.
Hostel to nie ma fabuły (czyt. fabuły jest tyle by tylko przejsc od jednej sceny mordu do drugiej) ale Piła?! Bluznierstwo...
Jesli chodzi o Michaela to bylo podejrzenie ze klucz zaszyl mu Gordon (postac na kasecie kuleje). No i postanie na filmiku z comic-conu takze w jakis sposob zostaly juz okaleczone... kolejny przypadek? A narzedzia chirurgiczne na plakatach? Mysle ze jeszcze zobaczymy Gordona...