PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Jadka !!

ocenił(a) film na 8

ejj no sorry ludziska ale moze ten film nie ma fabuły(fanów nie chce urazic) i stawia sie na tym filmie na jadke !! ale od czasu do czasu mozna zobaczyc jak kogos jednym słower rozpiep...sza =) chodz w sumie to ta seria jest juz krecona dla masochistów to ja chodz fanem nie jestem to od czasu do czasu lubie sobie taka kaszane looknać !!

MARAS_ZIOM

twoje zdanie, ale nie mow ze nie ma fabuły;/

swiechuu

Ten film nie ma fabuły o_O Może pomyliłeś z jakimś innym filmem.
PS.Zamiast zakładać kolejny niepotrzebny temat to dopisz się do innego krytykującego film.

ocenił(a) film na 6
MARAS_ZIOM

Ja tam myślę że jednak ma fabułę:) Tak pozatym mam małe spostrzeżenie - czy Wy również zauważyliście że gdy Jigsaw przygotowywał pułapki to postać sama musiała się okaleczyć aby przeżyć, no może za wyjątkiem Michaela z II, bo w końcu jakoś umieścił mu ten klucz za okiem, jeżeli jeszcze kogoś przeoczyłem to mnie poprawcie, natomiast w pułapkach Amandy bohaterowie pułapek już byli okaleczeni - Troy przebity łańcuchami, Kerry z przebitą klatką piersiową itp. Tak więc wydaje mi się że tej pułapki z clipu raczej nie przygotowywał Jigsaw, bo to po prostu nie w jego stylu.

ocenił(a) film na 5
Jeordie_White

Hostel to nie ma fabuły (czyt. fabuły jest tyle by tylko przejsc od jednej sceny mordu do drugiej) ale Piła?! Bluznierstwo...

Jesli chodzi o Michaela to bylo podejrzenie ze klucz zaszyl mu Gordon (postac na kasecie kuleje). No i postanie na filmiku z comic-conu takze w jakis sposob zostaly juz okaleczone... kolejny przypadek? A narzedzia chirurgiczne na plakatach? Mysle ze jeszcze zobaczymy Gordona...

ocenił(a) film na 6
MARAS_ZIOM

Hehe chociaż wydaje mi się to dalece nieprawdopodobne to też mam taką nadzieję:)