PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Wszyscy zaczęli wymieniać, kto mógły być następcą Jigsawa: Gordon, Daniel, Addison... A nikt nie pomyślał o kobiecie, która pojawiła się we wspomnieniach Jigsawa - kobieta w jasnych lokach, może jego żona, dziewczyna - nie wiem. Myślę, że ona lub córka i żona Gordona z pierwszej części mogły by odgrywać ważną rolę w Saw 4. Co wy na to??

ocenił(a) film na 5
Eminem11

hmm co do rodzinki Gordona to oni juz sie wycierpieli wiec im rezyser pewnie da spokoj... nom chybaze w Saw 6 naklonia Gordona by sie poddal (jesli nastepca Jigsawa oczywiscie bedzie Gordon)... Ta blondi która podczas omamów widział John to jego miłość ktora go zostawiła gdy ten dowiedzial sie ze jest chory na raka (Saw:Rebirth)... Daniel hmm raczej nie on byl tylko przyneta z reszta troche sie w tym sejfie wysiedzial wiec jak zgarla go policja to troche czasu pewnie na terapie poswiecil... Addison choc to moj pomysl to chyba bylo by to zbyt naciagane... wiec chyba tylko Gordon jest tu najbardziej prawdopodobnym wyjsciem (byl chirurgiem a co mamy na plakacie?! narzedzia chirurgiczne)

Makron

A ja jestem pewna że to Gordon nie będzie. To by było zbyt przewidywale. Myślę, że reżyser będzie tak właśnie utrzymywał przez większość filmu, a tu na samym końcu okazuje się, że to ktoś zupełnie inny. Co wy na to??

Makron

A ja jestem pewna że to Gordon nie będzie. To by było zbyt przewidywale. Myślę, że reżyser będzie tak właśnie utrzymywał przez większość filmu, a tu na samym końcu okazuje się, że to ktoś zupełnie inny. Co wy na to??

ocenił(a) film na 5
Eminem11

kto by to nie był... mam nadzieje że powiedzą co się z nim stało po to najwieksza i najbardziej interesujaca niewiadoma

ocenił(a) film na 10
Makron

Eminem11: zgadzam się, Gordona wszyscy podejrzewają, na pewno coś o nim będzie (przynajmniej powinni, albo poczekamy do Piły V) ale to nie on będzie pomocnikiem Jigsawa czy coś w tym stylu