PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Pierwsza część byłą super... druga w miarę... ale teraz to już robią na siłę niczym brazylijską telenowele.

Nie no normalnie to już przesada !!! Jak tak bardzo chcesz się wypowiedzieć to nie zakładaj nowego tematu! Rzeczywiście tu trzeba jakiegoś moderatora! Skoro dlaa Ciebie to telenowela to nie oglądaj tej części i nie ZAŚMIECAJ FORUM!!!

ocenił(a) film na 10
quelabba

Czy naprawdę tak ciężko jest znaleźć sobie temat w którym można się skrytykować film, a nie zakładać nowy?

AlanVI

hmm czyli Wychodzi na to że np. jakiś tam gówniany "Obcy" to też jest telenowela bo nie wiem ile częsci tego syfu już powstało ale chyba z 5 conajmiej :D ale co Harry Potter to też bęzie 7 części czyli to już bęzie mega długa telenowela skoro autor uważa żę 4 części to już telenowela :)

a ludziom się HP podoba, ma swoich fanów i antyfanów tak jak każdy inny film :D

jak coś się nie podoba w filmie to nie ogladać i tyle :)

użytkownik usunięty
ArteXus

Różnica jest taka że poszczególne części obcego powstawały w sporych odstępach czasowych... a Piła wychodzi praktycznie co rok.
Wywnioskować można że chłopaki idą na "ilość" a nie na "jakość".
Lubie piłę, ale bez przesady.

ocenił(a) film na 6

seria Aliens i Saw to jedne z moich ulubionych, ukochanych filmów:)

ocenił(a) film na 5

poki co ilosc i jakosc idzie w parze wiec niech krecą ;]

użytkownik usunięty
Makron

Zobaczymy jakiej jakosci bedzie czwarta część

ale skoro Piła jest dobra to niech kręcą dalej :D

jak nie chcesz to nie oglądaj ,proste i logiczne. Jeśli nie pasują ci telenowele to ich nie oglądasz prawda? Mi sie film podoba i moga nawet dla mnie zrobić z tego serial w jakim kazdy odcinek miałby po 2h. Uwielbiam takie filmy ,a produkcja na świecie to jest moze kilka na rok. Z czego moze 2-3 są do obejrzenia a reszta to dno. Na każdej pile byłem w kinie i za kazdym razem robiła na mnie wielkie wrażenie. Kończąc ,jesli nie chcesz to nikt nie zmusza Cie do oglądania tego filmu:) pozdrawiam