Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66351
3,9 16 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Bo ja jestem o tym przekonany w 103 procentach. W jedynce powiedzial Adamowi że porwala go Amanda. Poźniej Adam opowiadał że widział jak wsiadał do auta. 2 John siedzi na wozku a niby wszył kolesiowi klucz w oko jaaasnee.Plus o dziwo nie ma jego ciała. Ja uważam że to on :)

ocenił(a) film na 5
Robert831231

no ale kim w końcu jest dr gordon bo twoja wypowiedz jest niejasna.

ocenił(a) film na 5
michi468

nie oglądałem jeszcze piłe 4 ale dr Gordon to był ten facet co w pierwszej części siedział z Adamem w tym pomieszczeniu i sobie przeciął piłą stopę.

ocenił(a) film na 5
ziolo

hmm podejrzewam ze Gordon raczej nie wróci... aktor focha strzelil :P a jesli juz wroci to pewnie tylko po to by w pile VI pokazac sie w koncowej scenie :D

ocenił(a) film na 9
Makron

Mogą znaleść kogoś podobnego :P a poza tym jak dobrze zapłaca to facet napewno wróci :)

ocenił(a) film na 9
Robert831231

michi468 a ty widziałeś w ogole poprzednie czesci ?

Robert831231

Nie znać Gordona, to tak, jak nie znać Jigsaw'a :)

ocenił(a) film na 9
Kozii512

Dokładnie :) to po co ogladać 4 jak nie widziało się poprzednich :P

ocenił(a) film na 5
Robert831231

Gordonik już dawno nie żyje. po co za nim tęsknić skoro był grany przez kiepskiego aktora.

ocenił(a) film na 9
michi468

ciała nie pokazali byla tylko noga,więc może żyje :)

Robert831231

Ja uważam, że Gordon żyje. Sądzę tak, ponieważ wszystkie ciała (martwe) były jakoś tam pokazane, oprócz jego. Jak by nie żył, to byłby pokazany w dwójce; pewnie Amanda albo Daniel by się potknął/ęła o niego :)

ocenił(a) film na 9
Kozii512

No dokładnie :) I może to ściema że się pokłucił z twórcami,będzię większe zaskoczenie jak powróci.