Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego gdy Amanda się zbuntowała, mówi że jest tu uwięziona... (tu tzn w tym budynku co Jeff)???
To nie miało być dosłownie że jest uwięziona. To miało oznaczać że teraz Jigsaw wciągnął ją do swojej "pracy" i można powiedzieć że ją uwięził. Przynajmniej według mnie :)
Pewnie to miało związek z ta koperta... no coz kiedys sie moze dowiemy... ogolnie Amanda mówi że ja wrobił i takie bla bla bla a wiec cos musialo byc nie miłego w tej kopercie...
Amanda nie mówiła, że John ją wrobił.. Chociaż takie niestety jest tłumaczenie na dvd z sawIII.
Mówi ona:
J: I've tried to help you, Amanda.
A: So, help me!
A: Fix me!
A: Fix me, motherfucker!
A: I'm standin' right here.
"Fix me" oznacza w tym kontekście "napraw mnie" ;)
Podomnie jest na końcu.. Jigsaw mówi, że jest odpowiedzialny za zniknięcie DZIECKA Jeffa. A nie za zabicie jego syna (a tak to jest tam przetłumaczone^^)
A co do tego, ze jest tu uwięziona.. Uwazam podobnie do Eminem11. Ale jak wiadomo niczego nie można być pewnym w pile.
W jednym z wywiadów (Darren chyba)powiedział,że w sawIV dowiemy się co było w kopercie:) Pozostaje czekać..
Dzieki za uswiadomienie ;) z tym synem to sam wyłapałem... nom ale tego jednak nie... hmm ludzie powinni uważać jak tłumacza zwłaszcza w takich filmach...
Jak mogła powiedzieć, że ją uwięził skoro była świadoma swojego wyboru ? Jigsaw jej mowił, że jeżeli zgodzi sie mu pomagać to odwrotu już nie będzie i bedzię mu sie musiała cała poświęcić i każdą komórkę heh może była zdenerowana przez to, że Jigsaw mowił jej, że ona jest dla niego najważniejsza, a później widziała widziałą scene, w której John trzyman Lynn za rękę i półprzytomny mowi "kocham cię" heh