PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy na DVD Piły IV są jakieś dodatki? Na stronie pisze że nie ma ale do innych też niby nie ma, więc jakby któs kupił albo zauważył gdzieś niech napisze, z góry dzięki!

ocenił(a) film na 10
tom320000

Też jestem ciekaw. Jest już polska wersja na DVD i również chciałbym wiedzieć.

ocenił(a) film na 6
AlanVI

Na Allegro se sprawdż tam jest pełno ofert sklepów ktore sprzedawają dvd i tam sa tylko: Interaktywne menu, zapowiedzi innych filmów, wybor scen i oferty kina świat czy coś - czyli nic, smiech na sali.. Zawsze były dodatki a teraz nic! Jak zwykle Polska się popisała.. żałosne..

ocenił(a) film na 8
Lupus_6

Na DVD Piły 4 są różne dodatki np.Pułapki piły 4,z dziennika reżysera,zabójcze drobiazgi,usunięta scena i może jeszcze jakieś.

ocenił(a) film na 6
Julas

Serio? Przecież piła w sklepach dostępna bedzie dopiero od 17 kwietnia;) ale wierze ci bo..chce wierzyc ze mowisz prawdę, mam nadzieję że nie żartujesz:) Właśnie na takie dodatki licze, zawsze do "pił" były jakieś fajne materialy a teraz jakby nie dali to bym sie wku**** solidnie:) Thanks za info mam nadzieję że prawdziwe:)

ocenił(a) film na 8
Lupus_6

Wczoraj wypożyczyłem Piłe 4 i tam są takie dodatki.

ocenił(a) film na 8
Julas

Tu jest napisane że w wypożyczalni już jest http://bhv.pl/

ocenił(a) film na 8
Julas

A dokładnie tu http://bhv.pl/film.php?id=14693

Julas

drokgi kolego wypożycz z wypożyczalni i będziesz mniał dodatki

ocenił(a) film na 10
joker1995

Ja nie wypożyczę a kupię bo jedyna seria dla mnie która jest warta kupowania to Piła

ocenił(a) film na 8
tom320000

Dla mnie też ale nie byłem w kinie na 4 więc najpierw chciałem sprawdzić czy warto kupić i stwierdziłem że warto.

ocenił(a) film na 6
tom320000

Jednak mata racje:) Są dodatki..i to jakie! Chyba najbardziej wypasiona pod względem dodatków częśc Piły, właśnie kupiłem to cudeńko, Polecam naprawdę solidnie przygotowana rzecz:)