Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy na DVD Piły IV są jakieś dodatki? Na stronie pisze że nie ma ale do innych też niby nie ma, więc jakby któs kupił albo zauważył gdzieś niech napisze, z góry dzięki!
Na Allegro se sprawdż tam jest pełno ofert sklepów ktore sprzedawają dvd i tam sa tylko: Interaktywne menu, zapowiedzi innych filmów, wybor scen i oferty kina świat czy coś - czyli nic, smiech na sali.. Zawsze były dodatki a teraz nic! Jak zwykle Polska się popisała.. żałosne..
Na DVD Piły 4 są różne dodatki np.Pułapki piły 4,z dziennika reżysera,zabójcze drobiazgi,usunięta scena i może jeszcze jakieś.
Serio? Przecież piła w sklepach dostępna bedzie dopiero od 17 kwietnia;) ale wierze ci bo..chce wierzyc ze mowisz prawdę, mam nadzieję że nie żartujesz:) Właśnie na takie dodatki licze, zawsze do "pił" były jakieś fajne materialy a teraz jakby nie dali to bym sie wku**** solidnie:) Thanks za info mam nadzieję że prawdziwe:)
Ja nie wypożyczę a kupię bo jedyna seria dla mnie która jest warta kupowania to Piła
Dla mnie też ale nie byłem w kinie na 4 więc najpierw chciałem sprawdzić czy warto kupić i stwierdziłem że warto.