pIŁA 3 TO BYŁA PORAZKA A TERAZ IV PROSZE NIE !! LITOSCI!!
oj tam pier^olisz.. nie ogladaj jak Ci sie nie podoba ;P mi sie wszystkie czescie podobają. Co prawda 1 byla The Best narazie ale lubie Piłe i moze dla mnie z 20 czesci wyjsc chociazby dla takich jak ja. Ty za niego nie placisz i ogladac cie nie zmuszaja wiec co jęczysz
Obawiam się o takich jak ty. Gości ze spaczonym gustem. Im więcej będzie takich fanów jak ty tym gorszy badziew będą nam w tych kinach serwować. Za kilka lat jak powstanie ta 20 część (nie daj Bóg) będziesz się wstydził przyznać, ze kiedykoliwek oglądałeś ten film.
możliwe ;) póki co nie narzekam . ja raczej oczekuje max VI jak zapowiedzieli juz V. ta 20 to tak o bylo =]p
A o "Piątku trzynastego słyszałeś" od slasherowego objawienia (podobno) po infantylne brnięcie w opowieść o zombijaku mścicielu, przenoszącym się w czasie, trafiającym do piekła, na Manhatan itd. A co może czekać "Piłę" tylko czekam aż Jigsaw zmartwychwstanie...
hehe ;) Piątek 13 moze 2 czesci byly dobre choc wogle to slabe bylo ... te w kosmosie itp to zarty na bok. Piła moze max przeniesc sie do 2137 i tam bedzie Jig-Alien-Saw i ktory sie z kosmitami bawi. Ale to by musiala byc z 13 czesc... Ja raczej mam nadzieje ze to bedzie dobre w stylu Koszmarow z Ulicy wiazow. z 7 czesci dobrych nawet no i ta z Jasonem ale to juz jakby np Piłę z Seven polaczyc.
omg . . wyjdz typie ; o
jak Ci się nie podoba to nie oglądaj i proste, a nie zachowujesz się jak idiota picząc tkaie coś ;]