PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Witam, Jako iż zbliża się premiera Piły 6 postanowiłem powtórzyć sobie cały cykl :D Tym razem analizując dokładniej treść niż dawniej zastanowiły mnie dwie kwestie. Może ktoś zna logiczne wytłumaczenie dwóch błędów(?). Piła zaczyna się od autopsji Jigsawa, ale pod koniec filmu Agent Strahm wchodzi do pomieszczenia w którym w Pile 3 kończy się akcja (i ginie Jigsaw) to jego zwłoki nadal leżą na łóżku?! A druga kwestia to też powiązana z zwłokami Jigsawa... skoro wcześniej policja nie odnalazła tego budynku w którym Jigsaw umarł to skąd mieli jego zwłoki do sekcji(o ile je mieli)?

ocenił(a) film na 7
amisttad

(( Piła 4 zaczyna się od autopsji Jigsawa, ale pod koniec filmu Agent Strahm wchodzi do pomieszczenia w którym w Pile 3 kończy się akcja (i ginie Jigsaw) to jego zwłoki nadal leżą na łóżku?! ))

Mam nadzieję że już doszedłeś sam do tego lub przynajmniej przeczytałeś gdzieś...
Chodzi oto że początek filmu to końcówka filmu xD

GotTheLife

Warto tez zaznaczyć, że akcja Piły IV dzieje sie w tym samym czasie co akcja Piły III

ocenił(a) film na 6
michalzawiski

Dokładnie i tutaj pojawia się błąd w opisie FilmWebu. Otóż gry nie prowadzi tutaj po raz drugi Jeff, tylko Rigg, ze swoją obsesją.

Mortuus666

Dokładnie tylko Kira_Yamato napisał w miare poprawny opis, bo pomylił się ze smiercią Jhonna.