Jest nowy obraz do Piły IV.
Tutaj macie link do miejsca na forum. Podobno na obrazku jest pułapka Amandy z 1 części. Czti możemy być ewni (prawie) powrotu Amandy i tego kolesia z jej pułapki (Tobin Bell mówił w wywiadzie o tym gościu)
http://img259.imageshack.us/img259/7169/01do8.jpg Teraz to nie jestem pewien czy to zdjęcie do Piły IV, a nie do III.
Podejrzewam ze bedzie wyjasnione tylko w retrospekcjach kim byl ten gosciu co mial znak zapytania na brzuchu... Według mnie mogli by zrobic tak ze byl ofiara jakiejs innej gry i konsekwencjami jej byl udzial w tej drugiej w ktorej juz zbytnio nie mogl wygrac :) nom ale jesli by amanda zginela w tedy on by przezyl ;) juz Piła IV mi sie zaczyna podobac... ALe napewno Amanda i John nie zyja to juz zostalo potwierdzone...
Racja, to nie w stylu Jigsaw'a, żeby skazał kogoś na śmierć, więc prawdopodobnie tamten koleś musiał wcześniej przegrać w jakiejś grze. Co do zdjęcia: wygląda jakby było w Saw 3 (scena kiedy Lynn uruchomiła pułapkę próbują schwytać za telefon). Może też być tak, że jest to zdjęcie z Saw 4 chociażby nie sądzę, ponieważ pułapka jest w pozycji przed uruchomieniem, a dla mnie wskazuje to, że jest to kryjówka z 3. Myślałem może, że jednak jest to foto z 4 (w tym przypadku byłby dowód, że będzie rozwinięty wątek Jeff'a), ale moje wcześniejsze zdanie zaprzecza, to. 3 teoria, to retrospekcja. Mogą być to przygotowania na przykład kryjówki z Saw 3 (jeśli dobrze się spojrzy widać manekina takie jak w 3, więc obstawiam na kryjówkę). Jednak sądzę, że jest to jednak foto z Saw 3, po prostu.
Racja, to nie w stylu Jigsaw'a, żeby skazał kogoś na śmierć, więc prawdopodobnie tamten koleś musiał wcześniej przegrał w jakiejś grze. Co do zdjęcia: wygląda jakby było w Saw 3 (scena kiedy Lynn uruchomiła pułapkę próbują schwytać za telefon). Może też być tak, że jest to zdjęcie z Saw 4 chociażby nie sądzę, ponieważ pułapka jest w pozycji przed uruchomieniem, a dla mnie wskazuje to, że jest to kryjówka z 3. Myślałem może, że jednak jest to foto z 4 (w tym przypadku byłby dowód, że będzie rozwinięty wątek Jeff'a), ale moje wcześniejsze zdanie zaprzecza, to. 3 teoria, to retrospekcja. Mogą być to przygotowania na przykład kryjówki z Saw 3 (jeśli dobrze się spojrzy widać manekina takie jak w 3, więc obstawiam na kryjówkę). Jednak sądzę, że jest to jednak foto z Saw 3, po prostu.