PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Nowe zdjęcie

ocenił(a) film na 10

Jest nowy obraz do Piły IV.
Tutaj macie link do miejsca na forum. Podobno na obrazku jest pułapka Amandy z 1 części. Czti możemy być ewni (prawie) powrotu Amandy i tego kolesia z jej pułapki (Tobin Bell mówił w wywiadzie o tym gościu)

ocenił(a) film na 10
tom320000

http://board.houseofjigsaw.com/showthread.php?t=10475

ocenił(a) film na 10
tom320000

http://img259.imageshack.us/img259/7169/01do8.jpg Teraz to nie jestem pewien czy to zdjęcie do Piły IV, a nie do III.

ocenił(a) film na 5
tom320000

Podejrzewam ze bedzie wyjasnione tylko w retrospekcjach kim byl ten gosciu co mial znak zapytania na brzuchu... Według mnie mogli by zrobic tak ze byl ofiara jakiejs innej gry i konsekwencjami jej byl udzial w tej drugiej w ktorej juz zbytnio nie mogl wygrac :) nom ale jesli by amanda zginela w tedy on by przezyl ;) juz Piła IV mi sie zaczyna podobac... ALe napewno Amanda i John nie zyja to juz zostalo potwierdzone...

ocenił(a) film na 10
Makron

Racja, to nie w stylu Jigsaw'a, żeby skazał kogoś na śmierć, więc prawdopodobnie tamten koleś musiał wcześniej przegrać w jakiejś grze. Co do zdjęcia: wygląda jakby było w Saw 3 (scena kiedy Lynn uruchomiła pułapkę próbują schwytać za telefon). Może też być tak, że jest to zdjęcie z Saw 4 chociażby nie sądzę, ponieważ pułapka jest w pozycji przed uruchomieniem, a dla mnie wskazuje to, że jest to kryjówka z 3. Myślałem może, że jednak jest to foto z 4 (w tym przypadku byłby dowód, że będzie rozwinięty wątek Jeff'a), ale moje wcześniejsze zdanie zaprzecza, to. 3 teoria, to retrospekcja. Mogą być to przygotowania na przykład kryjówki z Saw 3 (jeśli dobrze się spojrzy widać manekina takie jak w 3, więc obstawiam na kryjówkę). Jednak sądzę, że jest to jednak foto z Saw 3, po prostu.

ocenił(a) film na 10
Makron

Racja, to nie w stylu Jigsaw'a, żeby skazał kogoś na śmierć, więc prawdopodobnie tamten koleś musiał wcześniej przegrał w jakiejś grze. Co do zdjęcia: wygląda jakby było w Saw 3 (scena kiedy Lynn uruchomiła pułapkę próbują schwytać za telefon). Może też być tak, że jest to zdjęcie z Saw 4 chociażby nie sądzę, ponieważ pułapka jest w pozycji przed uruchomieniem, a dla mnie wskazuje to, że jest to kryjówka z 3. Myślałem może, że jednak jest to foto z 4 (w tym przypadku byłby dowód, że będzie rozwinięty wątek Jeff'a), ale moje wcześniejsze zdanie zaprzecza, to. 3 teoria, to retrospekcja. Mogą być to przygotowania na przykład kryjówki z Saw 3 (jeśli dobrze się spojrzy widać manekina takie jak w 3, więc obstawiam na kryjówkę). Jednak sądzę, że jest to jednak foto z Saw 3, po prostu.