hmm... patrząc na oficjalny plakat i narzędzia chirurgiczne na nim, mozemy byc pewni ze pojawi sie w nim Lawrence Gordon... No chyba ze producenci zrobią nam jakas niespodzianke ;P
całkiem możliwe że gordon się pojawi, tym bardziej że jest to zdaje się jedyna postać z pierwszej części której dalszych losów (poza pokazanymi w jedynce) nie znamy.
Hmm co prawda nie znamy też do końca losów Addison z Piły 2, możemy się domyślać że sie wykrwawiła w tej wiszącej szklanej skrzynce z ostrzami ale w koncu miala kluczyk i mogla z niego skorzystac a także zdąrzyć odnależć antidotum... w czasie gdy Xavier był zajęty pogonią za Amanda i Danielem
Pierwszy plakat do piły III pokazywał usta człowieka, a już w drugim były 3 zęby z nich wyrwane. Założe się, że w 2 plakacie do Piły IV będą jednak części ciała, choćby kości wyjęte dzięki tym narzędziom z plakatu pierwszego.
Irytują mnie te sztucce... bo jesli z robia z tego film o psychopatycznym kanibalu to sie wkurze :/
nie wiem gdzie sie podzial moj post, wiec napisze raz jeszcze :]
patrzac na ulozenie tego to bardziej by mi pasowal do czesci X lub XI ;)
nie no, talerz to pasuje tu jak garbaty do sciany ;) lepie by bylo jakby te narzedzia jakos 'ukladaly sie' w 4 lub IV :]
Przyjrzałem się (wy też to zróbcie) I zobaczcie że arzędzia układają się w czworkę (niektóre trzeba odjąć)