PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Piła IV to rewelacyja kontynuacja trylogii o krwawej łaźni dokonywanych na ofiarach.w nowej czesci jest tak duzo przemocy i krwi,ze jak ktos dotrwa do konca w kinie to prawdziwy KOZAK.Szokujący,musicie go zobaczyc,bo jak go zobaczycie ten film odmieni wasze zycie!!!

ocenił(a) film na 10
gnatekadi

kozak nie kozak, nie każdego brzydzą takie sceny :)

ale wreszcie znalazł się ktoś normalny na tym forum kto docenia "Saw 4"
tak jak ja :D

iowa87

Ja równirz uważam że "Pila IV(Saw IV)" jest naprawde dobrym filmem

iowa87

Dr Scorpion - ja przepraszam, ale nie rozumiem: jako komuś ten film sie nie podobał to dlaczego ma być od razu durniem? A może spytam inaczej: cóż takiego dobrego jest w tym filmie, że miałabym go ocenić jako wart obejrzenia?

ocenił(a) film na 10
gnatekadi

No moze nie najlepszy film swiata ale dobry!! odpowiada na wiele nurtujacych pytan nasuwajacych sie podczas ogladania poprzednch czesci. Nie wiem jak inni uwazaja ale wedlug mnie od razu widac ze Pila IV wyszla juz z pod innego piora , zdecydowanie odbiega od nazwijmy to wizji Whannella, poza tym jestem troche rozczarowana naprawde chialabym/ wolalabym aby nastepca Jigsawa byl Gordon moze to i oczywiste i przewidywalne by bylo ale za to w jakim stylu wszytstko wrocilo by do pocztku:) pzdrawiam

gnatekadi

Widze że są tu jacyś ludzie do których dotarła piła i widzą jej prawdziwy sens bo juz powatpiewałem że same durnie tu są a tu prosze...

ocenił(a) film na 10
Dr_Scorpion

mnie trochę zdziwiła czwarta część... bo byłam przekonana że tym razem Jeff będzie szukał swojej córki a tymczasem pokazali go tylko w jednej scenie i nadal nie wiadomo co się z nią stało :)

gnatekadi

Piła!!!!!
Bubu ;( Dlaczego od 18 lat?!

ocenił(a) film na 5
mloda55_11

Wydaje mi się że głównie za scenę na początku – autopsja,choć było parę innych dość mocnych scen

użytkownik usunięty
tomb_legend

Dzisiejszy odcinek "Dziwnego Slangu Internautów" poświęcamy określeniu "Kozak". Zatem idąc za wikipedią:

1. Kozak (ukr.: Коза́ки Kozaky)– określenie odnoszące się początkowo do ludzi zamieszkujących stepy graniczące ze wschodnimi ziemiami Rzeczypospolitej.

2. Kozak- buty z wysoką cholewką, noszone zimą.

Cytując wypowiedź: "jak ktos dotrwa do konca w kinie to prawdziwy KOZAK", wnioskujemy: osoba po projekcji filmu prawdopodobnie zmieni narodowość, bądź dokona transformacji w obuwie noszone głównie zimą.

Pozdrawiam i do następnego.

użytkownik usunięty

hehhehehehehehe
dobre:):):) i takie zyciowe

Zapomiales ze Kozak to tez grzyb ktory jest smakowity, dobry i wysmiennity. (ot to chyba nawiazanie do wszechobecnego pojecia Kozak?)

ocenił(a) film na 9
shzb25

Film bardzo dobry, oczywiście jeżeli się oglądało poprzednie cześci i tą z uwagą. Trzeba trochę pomyślec aby zrozumiec film, jednak po ocenie wydaje mi się że nie wszyscy zrozumieli.