PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Piła V będzie w kinach pod koniec 2008 roku.

ocenił(a) film na 8
herkules5_56

Szanuje twoją wypowiedź ale jakieś link do info??
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
krytyk_web

To jest już potwierdzone będzie i VI. I dobrze, bo lubię tą serię.

ocenił(a) film na 8
tom320000

No tak dobrze będzie obejrzeć piatom część saw ale jak spiepszą 4 jak 3 to niech sie chowają z tym
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
krytyk_web

Dla mnie 3 jest jak najbardziej udana. A z reszta teraz sie dowiedzialem, ze V i VI beda krecic tak jakby razem, nie wiem czy dobrze pezetlumsczylem, i V nie bedzie w przyszlym roku, a za 2 lata, a VI za 3. Bedzie krecona, cytuje: shot back-to-back

ocenił(a) film na 8
herkules5_56

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=38349
Ależ proszęęęę :D

ocenił(a) film na 1
herkules5_56

generalnie żal. ten film to jedno wielkie nieporozumienie. jedynka była innowacyjna i wciągająca, dwójka dawała radę, trójka broniła się ledwo, ale ta ostatnia część to pomyłka filmografii. nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak złe będą kolejne części, bo ile można ciągnąć takiego tasiemca, kiedy już wszystko wiadomo? nagle nie wiadomo skąd się biorą następcy Jigsawa, no proszę... szkoda czasu na to.

(a niektórym polecam zostawić forum w spokoju i wziąć słowniki w dłoń.)

ocenił(a) film na 1
manowce

Co za idiotyzm ! Jak tak dalej pójdzie to nasze wnuki będą oglądały Cyber-Piłę CVI. Ile można robić części takiego dna ! Czy was ludzi naprawdę fascynuje takie bestialstwo ?! I potem tacy idioci wychodzą na ulicę i zabijają niewinnych. Współczuje...

godfather_7

ehhh...... co za dużo to niezdrowo.. zbyt wiele części odbiera smaczek filmowi o naprawdę genialnym pomyśle. Uważam że tego typu produkcje powinny się kończyć około trzeciej części....:)

użytkownik usunięty
herkules5_56

A Piła 54 w 2060r. też już potwierdzono :/