Zastanawia mnie jedno.
Na końcu Hoffman zamyka tego Sthrama w pokoju z martwym Jigsawem. A potem jest sekcja zwłok i na miejscu jest Hoffman, to jakim cudem nikt go nie aresztował, gdzie sie podział Sthram? Takie to trochę bez sensu.
Z filmu wynika też ze Amanda w 3 czesci przygotowala tylko pulapki do testu Jeffa, ale juz Troya i Kerry uwieził Hoffman.
Zastanawia mnie tez jakim cudem Hoffman wbił tak umiejętnie pręty w to małżenstwo, ze wiedział gdzie tętnice, i jak to zrobic by babka przezyla, a mąż nie. Wydaje mi się ze palce w tym maczał Gordon.
A i dziwne jak Hoffman w tak krotkim czasie przytaszczył tą laskę do domu Rigga i ją tam uwieził. I nawet nie wiem co ona zlego zrobiła, bo jakos nie załapałem.
A co do logiczności Piły 4, to jest zero, gdyż okazuje sie ze Jigsaw przed śmiercią wszystko przewidział, byl jakims bogiem, tak samo Hoffman skad on wiedział ze to wlasnie agentka Perez podejdzie do kukly, ktora ją oszołomi w dosc krwawy sposob? Dziwne.
Dupa nie Gordon, miał być w 2 ale zrezygnował bo niechce więc skończcie z tymi dennymi teoriami.
Pozatym to co jest na początku (sekcja) tak na prawde jest na końcu...
akcja IV nakłada sie na akcję III więc tu domysłów może być wiele co sie działo i ofiary do IV mogły być już 'przygotowane' w trakcie akcji III
Strahm najprawdopodobniej będzie uwięziony w kolejnej części skoro nie pokazali co sie z nim stało przed sekcją Jigsaw'a
co do prętów - też myślę że potrzebna była wiedza medyczna, może żona Jigsaw'a?
a logiki bym sie nie doszukiwała na siłe :)