jestem fanem pierwszych 3 cz. Piły...ale ludzie dajcie spokój! ile można patrzeć na powtarzające się wątki i ciągnięcie historii dla zbicia forsy?! w ogóle to już jakaż plaga niemal wszystkie horrory doczekują się kolejnych części-paranoja!!!- dobra mniejsza..piły 4 jeszcze nie widziałem no i co..trzeba będzie wybrać się do kina sprawdzić czym tym razem mnie zaskoczy..za rok znowu..i znowu..i znowu..ale pile jestem w stanie to wybaczyć, bo wszystkie cz. tworzą całość..gorzej jesli film naciągany jest tylko pod tytuł..np wzgórza 2 kolejni ludzie..powtórka z rozrywki..i kasa na konto...pozdr!-sorry za chaotyczną wypowiedz;]
Jeżeli Ci się nie podoba to, że są kolejne kontynuacje, to po prostu nie zwracaj na to uwagi. Na świecie jest masa innych filmów, które możesz sobie obejrzeć. Pytasz "po co tyle cześci?" - wiadomo, że dla kasy. Jednak niektórych, takich jak ja, ciekawi wyjaśnienie kolejnych wątków itd. Nie interesuje mnie, ile producenci zbiją na tym kasy. Ważny jest film.
Pozdrawiam!
W takim razie zadam pytanie po co robi się inne głupie filmy jak np. komedie romantyczne które polegają na tym samym? Ojejku jeśli jakiś film jest dobry to nawet powinny być kolejne części. Czemu nie robi się kontynuacji do innych filmów? Bo są słabe. A Piła jest dobra, nawet bardzo, myślę że to jedna z lepszych serii i każdy film Piła z osobna zalicza się do czołowych filmów wszechczasów
Ja też chętnie pójdę na każdą kolejną część Piły, nawet jeśli miałaby być nawet 14 :P (oby tylko poziom nie spadł za bardzo). W dodatku cieszę się, że dzięki temu producenci zarobią kasę, a wiecie dlaczego?... bo będzie ich stać na następny film z serii :P
Zgadzam się w pełni z Tobą Straszny Film T. Masz absolutną rację. Kontynuacje "piły" są dla ludzi takich jak my, którzy widzą w tym filmie arcydzieło. Ja osobiście gdy usłyszałam o czwórce to nie mogłam sie doczekać kiedy będę mogła ją zobaczyć.
Jak dla mnie może być nawet 100 części "Piły" jeśli będą tak dobre jak 4 dotychczasowe.
Chyba zle mnie zrozumieliscie- ja nie zarzucam pile kolejnych kontynuacji, sam powiedziałem,ze "pile mozna to wybaczyc"-a bawi mnie informacja o kolejnych cz. "głosów" , "wzgorz.." czy "drogi bez powrotu"- jeżeli jest to podciągane tylko pod tytuł pierwowzoru nie tworząc z nim spójnej całości-dlatego w przypadku piły wporządku jesli nie straci poziomu moze byc tak jak mowisz 100cz.-ale czy wam się nie znudzi? P.s-w ogole to zaskoczyła mnie 3 cz. bo albo mi się wydawalo albo 2 dała nam do zrozumienia, że "pan układanka" umarł.. no ale wporzo może stracił przytomność, przecież w 3 był już umierający
W ogole nie wiem skąd tyle negatywów odnośnie 3 cz.( zanim poszedłem do kina słyszalem, że lipa od wielu osob)- po obejrzeniu stwierdziłem, że biję cz.2 na łeb, ktora według mnie jest najśłabszą cz. trylogii-pozdr fani "PIŁY";]