PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66254
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

1.Porazka moralna
2.Porazka artystyczna
3.Porazka aktorska
4.Porazka Fabularna
5.Porazka techniczna

Nie wiele rzeczy w czwartej osłonie piły można pochwalić.Film raczej dla ludzi którzy podniecają sie bezsensownymi zbrodniami w ekstrawaganckim stylu.
Reasumując
Czesc pierwsza jak i poczesci druga wniosły orzeżwienie do światowej kinematografi,jednak tylu rządnych sławy i pieniędzy (w wiekszosci młodych) reżyserów poszło w tym kierunku,że te orzezwienie które wniosła piła znikło,a zamiast niego pojawił sie nieswiezy oddech Hollywoodu.!

Ps.Tu nawet Tik-Taki nie pomogą.!

Mam nadzieje,że to ostatnia częsc PIŁY...chociaz moje szanse wynoszą 1:1000000(miliona)

ocenił(a) film na 4
Finalny_Odbiorca

.
Porażka pod każdym wzgledem.!

1.Porazka moralna
2.Porazka artystyczna
3.Porazka aktorska
4.Porazka Fabularna
5.Porazka techniczna

Nie wiele rzeczy w czwartej osłonie piły można pochwalić.Film raczej dla ludzi którzy podniecają sie bezsensownymi zbrodniami w ekstrawaganckim stylu.
Reasumując
Czesc pierwsza jak i poczesci druga wniosły orzeżwienie do światowej kinematografi,jednak tylu rządnych sławy i pieniędzy (w wiekszosci młodych) reżyserów poszło w tym kierunku,że te orzezwienie które wniosła piła znikło,a zamiast niego pojawił sie nieswiezy oddech Hollywoodu.!

Ps.Tu nawet Tik-Taki nie pomogą.!

Mam nadzieje,że to ostatnia częsc PIŁY...chociaz moje szanse wynoszą 1:1000000(miliona)

.