Witam Miłośników Serii Piła. Zastanawia mnie jakie pojawią sie pułapki i makabryczne gry w 4 części filmu? Jeśli macie jakieś propozycje to prosze opiszcie je tutaj. Ja mam jedną propozycję:
1. Jeff wchodzi do niewielkiego pomieszczenia i widzi przykutego łańcuchami do ściany mężczyznę. Na nagranej kasecie znajdzie się informacja że ten człowiek pomagał Jigsawowi w porwaniu córki Jeffa. Naprzeciwko tego mężczyzny na wysokości jego szyji znajduje okrągłe ostrze o średnicy 50 cm, które powoli zbliza się w jego stronę. Klucz do uwolnienia faceta znajduje się gdzieś w jego ciele. I tradycyjnie Jeff staje przed wyborem czy uwolnić go i skazać na śmierć.
a ja mysle ze corka bedzie przykluta do czegos w pustym pokoju, gdy wejdzie jeff pokoj sie zamknie... na srodku bedzie pien i tasak a bardzo wysoko waga tak by nie mogl jej siegnac... bedzie musial wybrac co mu naj mniej sie przyda i odrabac tego 2 kg po czym wrzycic na szalke od wagi w tedy drzwi sie otworza... czy poswieci sie czy uzyje do tego corki... tylko tak beda mogli wyjsc... cos bardziej "normalnego" niz te wymyslne maszyny POZDRO :D
post pisany szybko wiec sorx za ortografy... a mowila pani profesor "siedziec ze slownikiem do ku*** nedzy!" xD
to ja bym wtedy ten tasak wrzucił , a nie kawałki ciała. Ew. odzież (but będzie ważył dwa kilo, co?)
A może tak: Jigsaw zalepia gostkowi cewke moczową klejem ("co kropelka sklei sklei...":) a w łapę daje piłę. Czas ucieka, siku się chce, niech wybiera... Makabryczne, co?