PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

http://fdb.pl/w2686,Pi%C5%82a,IV,informacja,o,obsadzie,i,fabule.html

Nie wiem na ile to jest potwierdzona informacja... ale Sarain Boylan to chyba ta sama aktorka co zagrała żone Jigsaw'a w jego wizjach podczas operacji... Przynajmniej wydaje sie byc bardzo podobna... a jak myslicie kto jest ta osoba z pierwszej Piły ktora powroci z calkiem nowym podejsciem do życia??? Ja nadal uwazam ze to Gordon... aczkolwiek nieprawda wydaje mi sie fakt ze Jigsaw pojawi sie w filmie fizycznie czyli jako żywa postac z krwi i kosci :/

ocenił(a) film na 5
Makron

a takze w napisach koncowych Piły III widnieje aktor Costas ten ktory bedzie w czworce zagra prawdopodobnie sadowego Hoffmana a przynajmniej tak napisy trójki pokazuja takze w napisach widnieje Obi (ten z saw 2)... Hmm w filmie znalazlem ujecie z Obim ale z Costasem za Chiny nie moge czy ktos takie zauwazyl?

ocenił(a) film na 5
Makron

Przeciez on jest na samym poczatku :D fuck szkoda ze nie mozna tu postow edytowac :/

ocenił(a) film na 10
Makron

Costasa znalazłem ale gdzie ty widziałaś Obiego? Jak mogłabyś to około która minuta filmu

ocenił(a) film na 10
tom320000

A i Sarain Boylan to zupełnie nowa postać, i będzie grała Brendę (ktokolwiek to byłby), a kochankę Jigsawa grała Betsy Rusell i w filmie nazywała się Jill. Proponuje w ogóle "magiczną" stronę en.wikipedia.org - znajdziesz tam na prawdę sporo o Pile - pułapkach osobach i znajdziesz tam wiele linków i odnośników do prawdziwych źródeł

ocenił(a) film na 5
tom320000

hehe... zacznijmy od tego ze nie moglabys a mógłbyś ;] hmm Obi jest w jednej z tych wizji Jigsawa jak widzimy jego dziewczyne nie jest ona w centrum kadru tylko tak bardziej na boku a za nia idzie pewnien mezczyzna to jest Obi... Jest to 1:09:31 uwaga ja mam ta wersje rozszerzona o kilka minut takze moze sie to nie zgadzac z waszymi wersjami... aha ta wizja pojawia sie gdy John dostaje ataku podczas operacji...

ocenił(a) film na 5
Makron

On takze jest w napisach koncowych czyli podobienstwo nie jest przypadkowe... aha a odnosnie tego co pisalem to Sarain Boylan jednak zagra kogos innego... Jill (dziewczyne Johna) zagra Betsy Russell... sorka za błąd :|