PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Szukam utworu, który leci dokładnie w 46 minucie filmu. Jeśli ktoś go ma, proszę o kontakt.
Z góry dzięki!

ocenił(a) film na 10
Kozii512

wiec tak wlaczylam sobie SAW IV patrze na 46 minute filmu i tam nie ma wlasciwie muzyki (jakie masz wydanie?? bo ja jestem w posiadaniu unrated director's cut na tej wersji sprawdzalam , czy extreme limited edition moge sprawdzic jeszcze na tej ) tak czy inaczej domyslam sie ze moze Tobie chodzic o muzyke przewijajaca sie podczas sceny
SPOILER>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
jak Cecil "wlamuje " sie do kliniki w ktorej pracuje Jill, ona krwawi, John zawozi ja do szpitala ,Jill traic dziecko..... jesli o to chodzi to raczej jest to nie osiagalne na oryginalnym soundtracku jest tylko jeden utwor Clouser i to nie jest ta muzyka z tej sceny, tak wiec jedyna mozliwosc zdobycia tej muzy to zdobycie tzw orginal motion picture score ale czy takowy w ogole istnieje jak na razie nic mi nie wiadomo.

Carolle

No chodzi mi o muzykę właśnie z tej sceny...

Kozii512

witam! Ja mam ten utworek ;) w razie jesli bedziesz go chcial to sie odezwij.

monk25

Moje GG: 4474090
Mój mail: Kozii512@wp.pl

Z góry dzięki :)

albo możesz wrzucić na jakiś sendspace albo coś, to sobie inni ściągną :)

Kozii512

bierzcie i sciagajcie z tego wszyscy ;p http://www.sendspace.pl/file/HUUzEM0Z/

monk25

Niestety, Monk25, nie popisałeś się. To nie jest ten sam utwór, tylko podobny a po za tym to soundtrack z "Saw II"...

Pozdrawiam!

Kozii512

Kozii ja wiem ze to z 2 jest, ale Clouser wszystkie melodie robi bardzo podobnie i uzywaja ich we wszystkich 4 czesciach ;) poszukam tej odpowiedniej ale nie wiem czy w ogole wypuscili je do ogolnego obiegu. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Kozii512

Wydaje mi sie ze chodzi ci o to http://pl.youtube.com/watch?v=xL8m3q8ngzw&feature=related

ocenił(a) film na 10
s_olbrycht

hej mam juz ten utwor o ktory chodzi, to ten z tego filmiku co ktos (wybacz nie zapamietalam nicka) podal na tuba Kazik jak nadal jestes zainteresowany podaj maila to ci go podesle :D

ocenił(a) film na 10
Carolle

Kozii512 przepraszam za pomylke nicka:D

ocenił(a) film na 10
Carolle

Jesli mozesz to przeslij ta muzyke na s_olbrycht@op.pl Z gory dziekuje.

ocenił(a) film na 10
s_olbrycht

wyslalam ale cos nie chce dojasc przysyla mi ze wiadomosc nie doszla:( hhmmm sprobuje raz jeszcze jak nie moze podaj ajakiegos alternatywnego maila:D

Carolle

Carolle jesteś świetna :) Dzięki bardzo! Zastanawiam się tylko, gdzie Ty to znalazłaś... :)

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Carolle

To moj drugi meil zabic_sekala@interia.pl Mam nadzieje ze na ten uda Ci sie przeslac.

Carolle

byłabyś taka uprzejma i przysłała mi ten utwór
podaje adres
coma43@wp.pl lub
kamikadze456@interia.eu.pl