PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

No heyka! Mam 13 lat, a na imię generalnie Zosia (na gg nick Kanibal) i jestem wielką fanką Dody oraz kina makabrycznego. Nic na to nie poradzę... Ale ja nie o tym. Dawno nic nie pisałam i nie jest mi lekko, a więc do rzeczy. Ścieżka dźwiękowa tego arcydzieła (daję spoczko 10 totalnie po całości) normalnie wymiata!!! Jest zgoła niemożliwa, no wciska w popcorn po prostu. A najbardziej ten odlotowy hip hop w finale (wtedy, jak ta szczupła Azjatka odkurza rainbowem resztki poćwiartowanych kończyn i flaków z toru kręglowego, a w maszynie to wszystko tak śmiesznie bulgocze jak w bigosie na polowaniu, kiedy byłam z wujciem i moim słodkim Dawidkiem {na gadulcu ksywka Sutener}, a wujek ustrzelił trzy kuropatwy i tura). Zarąbisty numer!!! Nie wiecie, kto to wykonuje przypadkiem? Leci trochę wczesnym Liroyem, ale pewna nie jestem... A wy jak myślicie? Niżej podaję tekst dla lepszej orientacji:

1. Nie wiem jak to było, ale czuję, że
Świat kręci się wokoło
I tak mi jest wesoło.
Chcę do domu wrócić, a tu tłum się drze:
To skandal! Ona się na nogach trzyma źle.
Gdzie nocy tej się zjawię,
Wszędzie prawie słyszę słowa te:

Refren: Ta mała PIŁA IV dziś i jest wstawiona,
Kto nie chce wierzyć mi, niech się przekona!
Rozkoszny szmerek w pijanej główce ma,
Więc jak cukierek, usteczka słodkie wszystkim da.
Ta mała piła dziś i jest wstawiona,
Jest taka senna, ach, rozanielona.
Czyj ją rozpalił żar? Kto jej starł puder z lic?
Ta mała piła dziś i nie wie nic!

2. Już pamiętam teraz, bo to było tak:
Urządzał Jurek bibkę,
Zaprosił mnie na rybkę.
Ja Stasiowi całe wino wprost na frak,
Lecz dalej zapomniałam, co i gdzie i jak.
A potem Jaś najsłodszy
Plótł trzy po trzy na miłości znak.

Refren: Ta mała PIŁA IV dziś ...

3. Śmieszny jest ogromnie ten nasz cały świat,
Ma człowiek cztery głowy
I piątą do połowy,
A w ogóle człowiek to jest dziwny gad,
Co nagle, tu na ziemię, gdzieś z obłoków spadł.
Wy memu sercu bliscy,
Nućcie wszyscy ze mną za pan brat.

Refren: Ta mała PIŁA IV dziś ...

ocenił(a) film na 10
J__van_den_V_

Kocham tego zioma ^^ Nie tylko tutaj robi się z siebie debila, ale podziwiam tego pana za zabawne tematy na forum. Pozdrawiam ;D

J__van_den_V_

Hejka Krejzolu!!!Ja tak ogólnie mam na imię Krzysio(nick na gg Sekator) i mam 12 lat.Uwielbiam Michała Wiśniewskiego i slashery.Moim ulubionym filmem jest American Psycho (to też slasher nie?).Poprosiłem nawet tatę żeby kupił mi taką piłę jak ma Christian Bale,ale się nie zgodził.Na pocieszenie dostałem brzeszczota.Teraz razem z Andzią (nick na gg Kuleczka) często bawimy się w American Psycho-ja ją gonię,ona ucieka,a potem rzucam w nią brzeszczotem.A jeżeli chodzi o piłę 4 to nie mogę się doczekać.Pierwsze 3 części były wyrąbiaszcze.Szukałem na Allegro takiego rowerka jak ma Pan Zagadka,ale go nie było.Pozdrawiam.

PS.Fajnie,że są jeszcze ludzie,którzy potrafią docenić prawdziwe kino

ocenił(a) film na 4
xandrale_b

Normalnie popieram.O boziu,już się nie mogę doczekać Piły 12,gdzie Pan Zagadka wybierze się do Doliny Muminków,a złamaną piłę zastąpi kosiarką.No i należy pamiętać,że będą kręcić Piła kontra Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną.Ciekawe kto wygra:))))
Krzysiu Krejzolku pozdrawiam i nie mogę się doczekać na kolejny maraton filmowy:)))Andzia:)))

PS.Jak to dobrze,że istnieją ludzie o podobnym guście:)

PS.2 Pozdrowienia dla Zosi-Krejzolko,normalnie genialna jesteś.Spotkamy się w kinie na "Doliny mają uszy 2";)))