No heyka! Mam 13 lat, a na imię generalnie Zosia (na gg nick Kanibal) i jestem wielką fanką Dody oraz kina makabrycznego. Nic na to nie poradzę... Ale ja nie o tym. Dawno nic nie pisałam i nie jest mi lekko, a więc do rzeczy. Ścieżka dźwiękowa tego arcydzieła (daję spoczko 10 totalnie po całości) normalnie wymiata!!! Jest zgoła niemożliwa, no wciska w popcorn po prostu. A najbardziej ten odlotowy hip hop w finale (wtedy, jak ta szczupła Azjatka odkurza rainbowem resztki poćwiartowanych kończyn i flaków z toru kręglowego, a w maszynie to wszystko tak śmiesznie bulgocze jak w bigosie na polowaniu, kiedy byłam z wujciem i moim słodkim Dawidkiem {na gadulcu ksywka Sutener}, a wujek ustrzelił trzy kuropatwy i tura). Zarąbisty numer!!! Nie wiecie, kto to wykonuje przypadkiem? Leci trochę wczesnym Liroyem, ale pewna nie jestem... A wy jak myślicie? Niżej podaję tekst dla lepszej orientacji:
1. Nie wiem jak to było, ale czuję, że
Świat kręci się wokoło
I tak mi jest wesoło.
Chcę do domu wrócić, a tu tłum się drze:
To skandal! Ona się na nogach trzyma źle.
Gdzie nocy tej się zjawię,
Wszędzie prawie słyszę słowa te:
Refren: Ta mała PIŁA IV dziś i jest wstawiona,
Kto nie chce wierzyć mi, niech się przekona!
Rozkoszny szmerek w pijanej główce ma,
Więc jak cukierek, usteczka słodkie wszystkim da.
Ta mała piła dziś i jest wstawiona,
Jest taka senna, ach, rozanielona.
Czyj ją rozpalił żar? Kto jej starł puder z lic?
Ta mała piła dziś i nie wie nic!
2. Już pamiętam teraz, bo to było tak:
Urządzał Jurek bibkę,
Zaprosił mnie na rybkę.
Ja Stasiowi całe wino wprost na frak,
Lecz dalej zapomniałam, co i gdzie i jak.
A potem Jaś najsłodszy
Plótł trzy po trzy na miłości znak.
Refren: Ta mała PIŁA IV dziś ...
3. Śmieszny jest ogromnie ten nasz cały świat,
Ma człowiek cztery głowy
I piątą do połowy,
A w ogóle człowiek to jest dziwny gad,
Co nagle, tu na ziemię, gdzieś z obłoków spadł.
Wy memu sercu bliscy,
Nućcie wszyscy ze mną za pan brat.
Refren: Ta mała PIŁA IV dziś ...
Kocham tego zioma ^^ Nie tylko tutaj robi się z siebie debila, ale podziwiam tego pana za zabawne tematy na forum. Pozdrawiam ;D
Hejka Krejzolu!!!Ja tak ogólnie mam na imię Krzysio(nick na gg Sekator) i mam 12 lat.Uwielbiam Michała Wiśniewskiego i slashery.Moim ulubionym filmem jest American Psycho (to też slasher nie?).Poprosiłem nawet tatę żeby kupił mi taką piłę jak ma Christian Bale,ale się nie zgodził.Na pocieszenie dostałem brzeszczota.Teraz razem z Andzią (nick na gg Kuleczka) często bawimy się w American Psycho-ja ją gonię,ona ucieka,a potem rzucam w nią brzeszczotem.A jeżeli chodzi o piłę 4 to nie mogę się doczekać.Pierwsze 3 części były wyrąbiaszcze.Szukałem na Allegro takiego rowerka jak ma Pan Zagadka,ale go nie było.Pozdrawiam.
PS.Fajnie,że są jeszcze ludzie,którzy potrafią docenić prawdziwe kino
Normalnie popieram.O boziu,już się nie mogę doczekać Piły 12,gdzie Pan Zagadka wybierze się do Doliny Muminków,a złamaną piłę zastąpi kosiarką.No i należy pamiętać,że będą kręcić Piła kontra Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną.Ciekawe kto wygra:))))
Krzysiu Krejzolku pozdrawiam i nie mogę się doczekać na kolejny maraton filmowy:)))Andzia:)))
PS.Jak to dobrze,że istnieją ludzie o podobnym guście:)
PS.2 Pozdrowienia dla Zosi-Krejzolko,normalnie genialna jesteś.Spotkamy się w kinie na "Doliny mają uszy 2";)))