Ludzie, niezbyt rozumie, kręcą juz IV czesc tego horroru, czy oni maja zamiar zrobic kolejna Mode na Sukces ?? ale zastanówmy sie, pod koniec II czesci nasz bohater umiera(przynajmniej wszytkim sie tak wydaje) ale juz w III czesci biega, tanczy i ma sie dobrze , pod koniec III częsci znowu umiera , i na dodatek jego wspólniczka tez kończy z egzystencja na tym świecie. Wiec jaki prawem kreca IV , rozumie zeby byl cos typu przedpoczatek , czyli wydarzenia z zycia Jigsaw'a nim poznajemy go w Pile I ale zeby krecic IV czesc to juz lekka przesada... wiem ze zaraz fani beda mnie bluzgac no ale trudno , jestem po prstu ciekawy ten IVxD czesci :D:D pozdrawiam :*
Ja cie bluzgac nie bede ;) Po pierwsze mowisz "biegal tanczyl itp" hehe Jigsaw caly film lezy w łózku tylko w retrospekcjachh jest sprawny fizycznie... Po drugie skoro 3 ogladales to wiesz ze Jeff musi uratowac corke... Prawdopodnie bedzie zastepca Jona moze dr Gordon... Jigsaw i Amanda podejrzewam ze beda tylko i wylacznie w retrospekcjach... Po za tym jeszcze jest wiele niedomowien ktore trzeba wyjasnic... Zauwaz ze trojka od drugiej polowy jest praktycznie nie zrozumiala...