przechodzą samych siebie, co kolejna część to gorsza. Jak oni to robią? ;P DNO totalne klimat=0, fabuła=0 zaskoczenie- mniej niż zero. Pewnie sobie pomyśleli "walniemy sekcje, troche porozrywamy ciał to nas obejrzą psychopaci z całego świata (tzn. z USA bo dla nich oni są całym światem) i będziemy mieli fanów". Saw jest to najgorsza seria filmów na świecie, ale obawiam się że twórcy pójdą śladami Mody na sukces i zrobią niekończący się serial (w dzisiejszym odcinku Logan zażyna Brook). Chciałbym dać 0/10, ale że to nic nie da dam 1/10 co by obniżyć notowania
sory fajfus czy jak ty tam masz, po pierwsze primo mogę sobię wystawiać dowolną opinię o "produkcie" tak samo jak ty, po drugie primo chyba się myliłem co do tego że psychole są tylko w USA, a po trzecie primo jakby wszyscy miali głosować tylko na filmy które im się podobają to wszystkie by miały 10/10 i byś nie wiedział co oglądać a co nie.
P.S. Życze Ci dalszego spokoju w oglądaniu Mody na Sukces. Pzdr
rzetel debilu nie mówi sie, ani nie pisze się " po pierwsze primo, " po drugie primo", " po trzecie primo" itd. samo " primo" znaczy po pierwsze... dziecko wracaj do szkoły, a nie na forum się udzielasz
synus masz problemy z pojeciem istoty fabuly tego filmu to sie nie udzielaj i nie blaznuj zajmij sie gwizdnymi wojnami
ty unisex po pierwsze (primo) nie musisz mi tego mówić bo do szkoły to ja chodzę i w przeciwieństwie do ludzi wyzywających drógich od debili, SIĘ UCZĘ, po drugie (secondo) primo znaczy również "gówne" po włosku (chyba wiesz gdzie to państwo leży, czy mam Ci wyjaśnić), po kolejne (consecutivo) to miało charakter żartobliwy, więc sory że nie trafiłem w wasze pseudo-amerykańsko-psycholowe umysły.
P.S. Wiesz co to wolność słowa?? A co ja się pytam...
... Pszepraszam i błagam o wybaczenie, żałuje tego co zrobiłem, zachowałem się jak główniaż, już więcej swojej opini nie będę wyrażał (chodźby nawet kolejny gniot o tytule "Piła V" wyszła to postaram się ...
się.... a ch*j zbesztam ją z błotem)
rzetel dobrze Ci odpisali. Jesteś zwykłym napinaczem. Myślisz że jak wpadniesz na forum napiszesz debilne texty jacy to z nas psychole bo oglądamy Piłe walniesz 2/10 i jestes cool? Dlatego Piła ma tak niską ocene przez takich "znafców filmów" poogladaj lepiej teleranek albo Ranczo Wylkowyje dzieciaczku z gimnazjum bo do świata dorosłych jeszcze ci bardzo daleko.
Jak taki "dorosły" jesteś cwaniaczku to idź na ten film z dziewczyną (jeśli masz, a jak nie to z chłopakiem możesz). Ide o zakład że jak ją przytulisz jak się przestraszy to prędzej sięporzyga niż Cie pocałuje czy coś innego. Zresztą cieżko się nie zrzygać gdy cała sala rzyga.
Napinacze to są przy silniku.
Nie powiedziałem że jesteście psychole jak oglądacie Piłe, bo sam ją oglądałem. Przeczytaj jeszcze raz to tylko przypuszczałem że JEST DLA psycholi z USA.
A nie pomyślałeś że ma tak słabą ocenę bo jest SŁABY i się poprostu ludzią nie podoba.
P.S. Ostatnio ktoś mi napisał, że jak napisze że film słaby albo nudny, to nikt rozsądny mnie zwyzywa..... resztę sobie dopisz