mnie naprzyklad zdziwilo to...
pamietacie scenke gdzie john czekal na jill w osrodku dla narkomanow w samochodzie co ten narkoman pzytrzasnal dzidziusia drzwiami? podeszla wowczas do okna pewna dziewczyna i spytala sie czy chce towarzystwa itd itp a on odpowiedzial eby odeszla i ze jest piekna dziewczyna przypomnijcie sobie... ja chyba domyslam sie kim ona byla a wy znacie odpowiedz??
macie jakies jescze spostrzezenia ?? piszczie :)
Napewno nie byla to Amanda.
Ja zauwazylem cos innego. W 0:38:10 pojawia sie na ekranie pewien czlowiek, ktory niedlugo pozniej zadaje cios Cecilowi. Przypomina mi on faceta z cz.2, ktory strzelil sobie nieopatrznie w oko...
Tak, też na niego zwróciłem uwagę :) Co do dziewczyny, to faktycznie była nią Addison, równiez z 2 części :) Właśnie dzięki takim "smaczkom" pila jest takim filmem jakim jest i dlatego tak dobrze się ją ogląda. Osobiście zwróciła moja uwagę genialna piosenka z napisów końcowych, która nadala dla mnie filmowi zupelnie inny wydźwięk. ogólnie co by tu dużo mówić, dla mnie najlepsza ze wszystkich dotychczasowych części (5 jeszcze nie oglądałem), wespół z genialną 1.